Sport

2017.04.26. 08:43

Semmi nem tart örökké

Csenger - Hazai pályán szakadt meg a Csenger nagy sorozata, de még mindig vezeti a tabellát.

Csenger - Hazai pályán szakadt meg a Csenger nagy sorozata, de még mindig vezeti a tabellát.

William Walace, a skót szabadságharc megtestesítője a Rettenthetetlen című film klasszikusban hódított, verte cipóra az ellent. A Csenger NB II-es futsalcsapatának eddigi menetelése is megért néhány képkockát, elvégre a Keleti csoport felsőházi rájátszásában zsinórban hat mérkőzést nyert meg. A hetedik fellépésen viszont olyan történt a Szilágyi-legénységgel, ami csak hébe-hóba: saját katlanjában kapott ki a sereghajtó Berettyóújfalu II ellen. Holott a szünetben két góllal, kisvártatva pedig már 3–0-ra vezettek a szatmáriak, amikor hat perces rövidzárlat következtében fordítottak a hajdúságiak. Egyenlíteni még sikerült, de a hajrában újabb tőrdöfésként a feltámadt „Újfalu kettő” ismét bevette a hazai kaput.

Mivel a nagy rivális DEAC idegenben diadalmaskodott, két pontra csökkentette hátrányát a továbbra is az első helyen táborozó Csengerrel szemben.

– Tudtuk, hogy egyszer ez is be fog következni, semmi nem tart örökké – közölte a cáfolhatatlan igazságot Szilágyi Sándor, a Csenger edzője. – Ettől függetlenül vezetjük a tabellát, a hátralévő három meccsből kettőt kell megnyerni ahhoz, hogy az élen végezzünk.

KM-KT

Futsal: NB II

Keleti csoport, felsőházi rájátszás, 7. forduló

Csenger–Berettyóújfalu II 4–5 (2–0)

Csenger, 300 néző, v.: Belicza P., Szelezsán Gy.

Csenger : Szabó J.. – Pankotai I., Balogh Á., Bodó R., Juhász N. Csere: Geletey Z., Szilágyi L., Rigó A., Pálfi I., Orosz F., Osváth S., Juhász S. (kapus). Edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Balogh Á. 2, Pankotai I., Osváth S. Kiállítva: Pankotai I. (35. perc).

A felsőházi rájátszás állása: 1. Csenger 23 pont/5 pontot hozott az alapszakaszból, 2. DEAC 21/7, 3. Kazincbarcikai Örödögök 12/4. 4. Mag-Log Team 11/2, 5. Kincsem Lovaspark 9/3, 6. Berettyóújfalu 5/1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!