Sport

2017.05.20. 21:27

"Egy kósza labdából gólt kaptunk, majd összeestünk mint aludt tej"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Kelet Takarék megyei I. osztály 28. fordulójának szombati nyitányán négy mérkőzést rendeztek.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Kelet Takarék megyei I. osztály 28. fordulójának szombati nyitányán négy mérkőzést rendeztek.

Tuzsér - Tiszavasvári 0–2 (0–0)

Tuzsér, 200 néző, v.: Bendik T.

Tuzsér: Zán K. – Iván A., Dolhai M., Hriskevics, Setét R., Bagoly Z., Lakatos B., Tott R., Gegegely I., Dallos L., Pálinkás B. Játékos-edző: Gergely István.

Tiszavasvári: Kanócz B. – Csáki V., Ujj L. (Bakos T.), Cseh K., Nagy I., Gyurján R. (Stefán Á.), Szolyka G. (Bolega S.), Szőllősi D., Lakatos B., Gál N., Tudja D. Edző: Kiss Gábor. A hazaiak sok hibával futballoztak, így nem tudták ellensúlyozni a vendégek lelkes játékát.

Gól: Gál N. 2 (egyet 11-esből). Ifi: 5–1.

Gergely István: – Nehéz mérkőzés volt számunkra. Az első félidőt átaludtuk, a másodikban pedig nem ítélték meg a szabályos gólunkat, az ellentámadásból 11-est kapott a Tiszavasvári, ami eldöntötte a meccset.

Kiss Gábor: – Fegyelmezett, taktikus és jó játékkal megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Ehhez gratulálok minden egyes játékosomnak.

Baktalórántháza–Vásárosnamény 0–3 (0–1)

Baktalórántháza, 350 néző, v.: Veres J.

Baktalórántháza: Marics I. – Lakatos I., Kántor F., Pálfi I., Marics G., Ráti G., Csordás G., Nagy T. (Illés L.), Sitku Á., Miskolczi L. (Bökönyi L.), Pénzes Á. (Bodnár G., Geda G.). Játékos-edző: Illés László.

Vásárosnamény: Csordás A. – Fejes J., Nagy D., Illés P., Mándi L., Balogh Gy., Deskó D., Bancsi G., Lizák B., Lakatos I., Bíró J. Edző: Farkas Béla. Ragyogó időben a körülményekhez képest jól előkészített pályán a hazaiak óriási elánnal kezdtek és sok helyzetet alakítottak ki, melyeket elhibáztak. A vendégcsapat első lehetőségét gólra váltotta, majd taktikusan futballozva nyerte meg a meccset.

Gól: Lizák B., Illés P. (11-esből), Nagy D. Ifi: 1–5.

Illés László: – Negyedóra alatt ennyi lehetőségünk volt, amelyekkel a bajnokságból hátralévő összes mérkőzést meg lehetett volna nyerni. Egy kósza labdából gólt kaptunk, majd összeestünk mint aludt tej és megérdemelt vendégsiker született.

Farkas Béla: – Az első negyedórában elbukhattuk volna a meccset, utána jobbak voltunk.

Mándok–Sényő-Carnifex 1–2 (1–1)

Mándok, 200 néző, v.: Paráda R.

Mándok: Pécsi V. – Kovács I., Hídi N., Galambos L. (Győri J.), Varga D. (Velikij), Bodnár L., Buda P., Vezdel I., Riasko (Katkó M.), Csáki P., Hegedűs T. Edző: Dancs Béla.

Sényő: Jakocska Cs. – Fiumei V., Bodó G., Klepács K., Fábri Z. (Haburcsák K.), Ruska T., Ács Á., Toldi A. (Madzin I.), Makai I., Phrakonkham, Haburcsák B. Edző: Ember Roland. Az amatőrizmus felső foka, amit a hazaiak bemutattak.

Gól: Hegedűs T., illetve Toldi A., Makai I. Ifi: 0–21.

Dancs Béla: – A látottak alapján úgy néz ki, néhány játékos azt gondolja, már vége a bajnokságnak. De a hátralévő meccsek alkalmasak lesznek arra, hogy kiderüljön, kire lehet számítani a jövőben és kire nem.

Ember Roland: – Az első félidőben tompán, enerváltan futballoztunk és egy figyelmetlenség következtében ismét buta gólt kaptunk. A szünet után nagyon jó felfogásban jöttünk ki, sikerült felpörgetni a játékot, így a kiélezett meccsen azt gondolom, egy góllal mindenképpen jobbak voltunk. Elnök úr, ezt a győzelmet a csapat neked ajánlja!

Nagyecsed–Fehérgyarmat 2–2 (2–0)

Nagyecsed, 200 néző, v.: Ésik I.

Nagyecsed: Makó R. – Marinas, Ascsillán L., Homann R., Bulyáki K. (Bornemisza I.), Bulyáki A., Czifrák R., Dobos Z., Somlyai G. (Bodogán Z.), Pócsi B., Sarkadi G. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Fehérgyarmat: Ovszijenko – Imre Zs., Bátyi L., Osváth S. (Rigó A.), Petrohai M. (Baglyos L.), Csáki R. (Vass O.), Pankotai I., Petrohai G. (Máté Á.), Balogh Á., Szatke M., Popovics N. Edző: Siti Ferenc.

Gól: Somlyai G., Sarkadi G., illetve Osváth S. 2. Jó iramú mérkőzésen a hazaiak a második félidőben elaludtak. Ifi: 0–6.

Ádámszki Róbert: – Megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből. Amit a szünetben megbeszéltünk, annak éppen az ellenkezője valósult meg a folytatásban, innentől pedig felköthetjük a gatyát az éremszerzés érdekében.

Siti Ferenc: – Alapvető célunk az volt, hogy a Nagyecseddel szembeni veretlenségi szériánk folytatódjon. A második félidő alapján esélyünk volt akár a győzelemre is. Ez a csapat sokadszor mutatta meg, hogy nem lehet csak úgy eltaposni, a szünet után óriásit játszott. Petrohai Miklósnak mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!