Sport

2017.05.26. 13:16

Most nem lesz Darócon majális - "A fiúk vért fognak inni!"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 29. fordulójának mérkőzéseit (kezdés: 17, ifi: 15) rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 29. fordulójának mérkőzéseit (kezdés: 17, ifi: 15) rendezik a hét végén.

Diamit-csoport

Tippel: Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője.

Vasárnap. Rohod (14.)–Tiszadob (16.): – Szimpatikus csapat a Rohod, bízunk abban, hogy hétközi siker után ismét nyerni fog.

Apagy (6.)–Kemecse (3.): – Nyugodtan mondhatom, hogy a tavasz igazi meglepetéscsapata az Apagy, amely eddig egyedül minket nem tudott legyőzni. Nem alábecsülve a Kemecsét, de hazai győzelem születhet.

Levelek (5.)–Kótaj (1.): – Nagy kérdés, hogy mennyire zavarta össze a Kótajt a múlt heti vereség, mert ha nem sikerült rendezni a sorokat, akkor nagy bajba kerülhet a leveleki „kirándulás” során, ahol pontokat hullajthat.

Kállósemjén (10.)–Encsencs (7.): – Számunkra a döntetlen lenne a legjobb eredmény, bízunk benne, hogy az is lesz.

Nyírlugos (9.)–Gávavencsellő (8.): – Szintén az iksznek örülnénk, viszont a Gávavencsellőnek nem csak a hazai csapattal, hanem a pályával is meg kell majd küzdenie.

Terem (13.)–Geszteréd (12.): – A Terem otthon bárkire nézve veszélyes lehet, akár önmagára is, így ezen a mérkőzésen bármi megtörténhet: eshet az eső, fújhat a szél, vagy lehet verőfényes napsütés is.

Ramocsaháza (15.)–Nagykálló (4.): – Ha a ramocsai csapat jó összeállításban tud pályára lépni, akkor megnehezítheti a vendégek dolgát, ellenkező esetben a szokásos forgatókönyv lesz...

Nyíribrony (11.)–Újfehértó (2.): – A „régiónkba” látogat a három bajnokesélyes csapat, mint már fent említettem, nem lesz könnyű dolga a Kótajnak és a Kemecsének sem. Azt garantálom, hogy az Újfehértónak sem. Mindent megteszünk a siker érdekében, a fiúk vért fognak inni!

Nyírerdő-csoport

Tippel: Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője.

Szombat. Dombrád (1.)–Újdombrád (15.): – A bajnokságot megnyerő és még veretlen Dombrád fogadja a tavasszal még pontot sem szerző sereghajtót. Remélem Szőlősi Lóri nem haragszik meg, ha azt mondom, hogy a hazaiak megnyerik ezt a meccset.

Vasárnap. Demecser (5.)–Nyírmada (4.): – Ha a hazaiak a múlt heti születésnapi bulizás után kipihenték magukat és megfelelően felkészülnek erre a meccsre, akkor győzhetnek a tavasszal elég szeszélyesen szereplő vendégek ellen. Egyébként háromesélyesnek érzem ezt a meccset.

Pátroha (10.)–Őr (12.): – Ha a négy pátrohai játékos még nem indult el a norvég fővárosba, „Oszlóba”, akkor a tavaszi eredmények alapján úgy gondolom, hogy ők az esélyesebbek. Az Őr ha egy kicsit akar focizni – mint ahogy ellenünk azt nem tette – akkor a meccset szorossá is teheti. (A mérkőzést Gégényben rendezik)

Kék (6.)–Záhony (7.): – Mind a két csapatban van egy-egy jó formában lévő támadó, valamint a tabellán elfoglalt helyezések alapján azt gondolom, hogy ez a meccs döntetlen lesz.

Nyírkarász (3.)–Ajak (11.): – A Nyírkarász a múlt heti vereségével lecsúszott a második helyről, valamint a kiállítás miatt minimum egy meccsre a kapusát is elvesztette. Ennek ellenére hazai pályán esélyesebbnek érzem, a tavasszal jó eredményeket elérő, bár az élcsapatok otthonában nem túl jól szereplő Ajak ellen.

Tiszaszentmárton (14.)–Ladányi TC (8.): – Tiszaszentmártonban nem egyszerű meccset nyerni, aki volt ott az tudja, hogy miről beszélek. A lelkes hazaiak ellen a Ladánynak sem lesz egyszerű dolga.

Tiszakanyár (2.)–Fényeslitke (9.): – A második helyért folytatott versenyben eddig mi voltunk az üldözők, de az előző forduló után már üldözöttek lettünk. Kíváncsian várom, hogy hogyan reagál erre az új szituációra a csapatom. Arra azért vigyázok, hogy ez a magaslati levegő nehogy megzavarja a fiatal játékosaim fejét.

Szabadnapos: Vaja.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője.

Péntek. Kölcse (4.)–Tarpa (1.): – A forduló rangadója! Úgy érzem, a tarpaiak amióta megnyerték a bajnokságot, kicsit leengedték, így szerintem döntetlen születhet.

Szombat. Beregdaróc (11.)–Nábrád (13.): – A Nábrádnak még nagyon kellene a három pont a biztos bennmaradáshoz, de most nem lesz Darócon majális, így pont nélkül maradnak.

Nyírmeggyes (15.)–Csengersima (12.): – Igazi kiesési rangadó! Ha a Volkán Rolandék az utóbbi hetek formáját hozzák, lesz keresnivalójuk Meggyesen.

Tisztaberek (6.)–Milota (10.): – Oroszi Pistiéknak a tavasz nem úgy sikerült, ahogy várták, de most otthon begyűjtik a három pontot.

Tyukod (14.)–Mérk-Vállaj (3.): – Nyernek a vendégek.

Nyírcsaholy (8.)–Tiszakóród (9.): – Csaholyban valami megtört, a Kóród tavaszra összeállt – döntetlenszagú meccs.

Szatmárcseke (7.)–Vámosoroszi (5.): – Időtlen idők óta nem nyert nálunk Vámosoroszi, remélem, ez a sorozat tovább folytatódik.

Vasárnap. Nagydobos (16.)–Csenger (2.): – Sajnálom a nagydobosiakat, de most sem fog nekik babért teremteni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!