Sport

2017.05.13. 16:04

Ne tolják el a meccs végét!

Tiszavasvári - A bennmaradásért küzdő Törökszentmiklós otthonában próbál javítani a Vasvári.

Tiszavasvári - A bennmaradásért küzdő Törökszentmiklós otthonában próbál javítani a Vasvári.

A Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapata számára balul sült el a tavaszi idény, olyannyira, hogy idén pontot sem szerzett. Mindennek egyenes következményeként az újonc együttes búcsúzni kényszerül az évad végén, idegenben pedig a Törökszentmiklósi Székács otthonában nyílik az utolsó esély a bravúr felmutatására. A hazaiak a megkapaszkodásért küzdenek, vagyis mindez egyáltalán nem ígérkezik egyszerű mutatványnak.

– Nehéz feladat előtt állunk, mert természetesen mi is komolyan vesszük a meccset - szögezte le Molnár Ferenc, a Tiszavasvári edzője. - Nagy szükségünk lenne a sikerélményre, hogy a játékosok elhiggyék: jobb ez a csapatnál annál, ahol éppen áll, és amilyen eredményeket eddig elért. Igazából jól dolgoznak a srácok, ezzel nincs semmi probléma, most már csak azt várom, mikor tudnak felszabadultan, kevés hibával játszani úgy, hogy nem toljuk el a meccsek végét.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!