Sport

2017.06.15. 09:03

Regionális futsalbajnokság indul

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Magyar Labdarúgó-szövetség a szakág folyamatos fejlődésére való tekintettel 2017 őszétől a felnőtt férfi futsal NB II mezőnyét két csoportosra szűkíti, ezzel párhuzamosan meghirdeti a regionális futsalbajnokságot.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Magyar Labdarúgó-szövetség a szakág folyamatos fejlődésére való tekintettel 2017 őszétől a felnőtt férfi futsal NB II mezőnyét két csoportosra szűkíti, ezzel párhuzamosan meghirdeti a regionális futsalbajnokságot. A keleti régió – ahová Szabolcs, Hajdú és Borsod megyei csapatok nevezhetnek – küzdelemsorozatának szervezését a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság feladata. A bajnokságot várhatóan 2017. szeptember 1. és 2018. április 30. között rendezik. A regionális futsalbajnokság versenykiírásában foglalt fontosabb információkat szabolcs.mlsz.hu honlapon olvashatják. Fontos megjegyezni, hogy az igazgatóság megfelelő számú jelentkező esetén – a korábbi évekhez hasonlóan – megyei bajnokságot is indítana.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!