Sport

2017.07.17. 08:37

Illés nélkül is tovább futhat a baktai szekér

Baktalórántháza - A baktaiak elvesztették gólzsákjukat, az új edző, Gebri Pál igyekszik „összegyúrni” a csapatot.

Baktalórántháza - A baktaiak elvesztették gólzsákjukat, az új edző, Gebri Pál igyekszik „összegyúrni” a csapatot.

Azért furcsa lesz látni a Baktalórántházát Illés László és Marics Gábor nélkül. A játékos-edző az idény végével felállt a kispadról, és a háttérből segíti a megyei első osztályú futballcsapatot, míg a gólzsák a bajnoki címre hajtó Sényő-Carnifexhez igazolt.

A huszonnyolc éves Marics Gábor – pusztadobosi, illetve tiszakanyári kitérővel – 2003 óta volt tagja a Baktának, a legutóbbi szezonban huszonhárom találatot jegyzett, csak a balkányi Bogdanovics Igor előzte meg a vonatkozó listán.

Még egy Marics távozott

Ráadásul ugyancsak távozott Pálfi István, aki a Csengerhez szegődött, a kapus Marics Istvánt a Nyírkarász foglalkoztatja a jövőben, míg Miskolczi László valószínűleg a Petneházában folytatja.

Az Illés Lászlót váltó Gebri Pálnak így nem piskóta feladat jutott. A kispad új gazdája egyelőre négy friss erő bevetésével számolhat: a rohodi csatár, Kézi Bertalan mellett a nagykállói Zakor János, a karászi hálóőr, Borkó József, valamint a pátrohai védő, Pataki Gábor csatlakozása vehető biztosra. Két-három fiatal játékossal még bővülhet a létszám, mindazonáltal a keresztszalag-szakadás miatt kidőlt Pénzes Ádám hiánya is hátrányosan érinti az együttest.

Persze, a baktaiak korábban nem egyszer kivágták már magukat a slamasztikából, gyaníthatóan ezúttal sem kell félteni őket.

- KM-KT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!