Sport

2017.08.15. 09:29

A tiszavasvári kézisek Hadassal lépnek a hadak útjára

Tiszavasvári - Új szezon, új felállás: Hajdúnánásról érkezett szakvezető váltotta Molnár Ferencet a tiszavasvári kispadon.

Tiszavasvári - Új szezon, új felállás: Hajdúnánásról érkezett szakvezető váltotta Molnár Ferencet a tiszavasvári kispadon.

A Tiszavasvári NB II.-es férfi kézilabdacsapat megnevezte a távozott edző, Molnár Ferenc utódját.

Akad teendőnk, még nagyon az út elején járunk." Hadas Sándor

A második vonalból kiesett együttest immár Hadas Sándor irányítja: a szakvezető korábban a szomszédvár Hajdúnánás ugyancsak a harmad­osztályban érdekelt legénységét vezényelte. Legutóbb a hajdúsági egyesület kötelékében, utánpótlásvonalon dolgozott. Ez még nem minden. Időközben ugyanis jónéhány változás történt a játékoskeretben is.

Eddig egyetlen friss szerzemény

Igaz, arról hírt adtunk, hogy a beállós Dobos Balázs, miként Mezei Lajos az NB I. B-be frissen feljutott Debreceni EAC színeiben folytatja. Szintén elköszönt Dancs Máté, a frontemberek közé tartozott átlövő a Törökszentmiklósi KE-t, míg Csontos Máté a Balmazújvárost erősíti a következő idényben – vagyis ők is magasabb szinten, jelesül a második vonalban jutnak szerephez. A kapus Tóth Máté ugyancsak kivált, rá az NB II.-es Kisvárda számíthat az aktuális idényben.

A Vasvári egyelőre egyetlen új szerzeménye Deli Dávid: a húsz esztendős balátlövő a Balmazújvárostól érkezett.

A feladat adott

– Ütőképes csapat kialakítása a cél, ennek érdekében kezdtük a munkát, a felkészülést – fogalmazott a tiszavasváriak trénere, Hadas Sándor. – Mindemellett minél több helyi kötődésű fiatal beépítése, folyamatos játéklehetőség biztosítása is a feladat részét képezi. Akad teendőnk, még nagyon az út elején járunk.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!