Sport

2017.08.07. 08:43

Sándor Tamás: Előre nem adnak semmit!

Sényő - A sényőiek azzal szembesültek, hogy ellenfelek sorban lemondták a tervezett edzőmeccseket.

Sényő - A sényőiek azzal szembesültek, hogy ellenfelek sorban lemondták a tervezett edzőmeccseket.

Labdarúgás. Két hete gyűri az ipart a Sényő-Carnifex edzőjeként Sándor Tamás. A meglehetősen fényes játékosmúlttal bíró szakvezető számára ennyi idő arra még nem volt elegendő, hogy teljes mértékben felmérje a terepet, leginkább a riválisokat – már csak azért sem, mert igaznak bizonyultak a terjedő pletykák. Mármint az, hogy a nyáron megerősített együttes, amely egyértelműen a bajnoki címre hajt, azzal szembesült: az ellenfelek sorba lemondták az előre lekötött felkészülési mérkőzéseket... Mindez, persze az égvilágon semmin nem változtat. A korábbi debreceni ász belevetette magát a munkába, miként a játékosok is tudják a kötelességüket.

– Meg kell említenem, hogy az érkezésem után az első hetet napközis rendszerben, napi két edzéssel dolgoztuk végig – osztotta meg élményeit a hajdúsági viszonyokat követően új közegbe csöppent Sándor Tamás. – Nagyon oda tették magukat a srácok, ugyanígy telt az elmúlt hét is. Egyetlen problémánk van, az ellenfelek sorozatban lemondták a tervezett edzőmeccseket, ráadásul olykor egészen furcsa módon, de erről nem akarok többet mondani. Így igazán csak szombaton, a Debrecen U19-el játszott találkozón láttam először élesnek nevezhető körülmények között a csapatot.

Örökigazság, hogy hiába az acélos keret, a „nevek” még soha, sehol nem nyertek bajnokságot. Ennél azért jóval többre van szükség. Erről aligha kell litániát tartani Sándor Tamásnak, aki aktív korszakában halmozta a diadalokat.

– Tisztában vagyok a célokkal és azzal, hogy kemény lesz a bajnokság, mert előre még senkinek nem adták oda az érmeket – szögezte le a tréner. – Minden egyes sikerért meg kell küzdeni, de ez így van jól. A háttér, a feltételek tökéletesek Sényőn, amit a vezetők megígértek, betartották, viszont ez sport, a futballban is bármi megtörténhet, nekünk az a feladatunk, hogy becsületesen felkészüljünk és a tőlünk telhető legjobb teljesítményre törekedjünk.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!