Sport

2017.09.09. 19:16

A lehetőségek csak lehetőségek maradtak a nyírbátoriaknak

Nyírbátor - Harmadik idegenbeli vereségét is elszenvedte a mostani bajnokságban a Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.

Nyírbátor - Harmadik idegenbeli vereségét is elszenvedte a mostani bajnokságban a Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.

Gyámoltalanul kezdte a szombati NB III-as a meccset a vendég Nyírbátori FC, magára húzta ellenfelét, és ennek eredményeként a füzesgyarmatiak büntetőből korán vezetést szereztek. Ezt követően is a hazaiak voltak aktívabbak, néhányszor komoly zavart okozva a bátori kapu előtt. Az első félidő utolsó harmadában már néhány vendéglehetőség is kínálkozott, de azok lehetőségek is maradtak.

A szünetben az öltözőben kiderült, hogy Hornyák Marcell egy első félidei ütközés során valószínűsíthetően agyrázkódást szenvedett, így nélküle folytatódott a mérkőzés. A második félidőben egyik csapat sem mutatott semmit, a hazaiak nyíltan az előnyük megőrzését tartották szem előtt, a Bátor pedig nem volt képes komoly helyzet kialakítására. Így összességben elmondható, hogy a szünet előtt szerzett góljával az újonc megérdemelten tartotta otthon a három pontot.


NB III: Keleti csoport, 5. forduló

Füzesgyarmati SK–Nyírbátori FC 1–0 (1–0)

Füzesgyarmat, 200 néző, v.: Dobai.

Füzesgyarmat: Fildan – Raducu (Hajdú I., 16.), Sundas, Sipos K., Lukács Zs., Bakk, Bajnok (Styecz, 65.), Nagy T., Popescu, Toca, Pataki L. Edző: Oláh Ferenc.

Nyírbátor: Vasas G. – Benkő B. (Pálinkás, 76.), Fekete T., Tóth M., Bagi Á., Mankó, Boros D., Kinczel (Nagy B., 56.), Terdik, Szabó R., Hornyák M. (Roszel, a szünetben). Edző: Ambrusz Árpád.

Gól: Sipos K. (11-esből, 12.). Jó: Lukács Zs., Nagy T., Bakk, Toca, illetve Tóth M., Fekete T. (Tudósító: Janovics János)

Oláh Ferenc: – Az első harminc percben a szezon legjobb játékát produkálva öt ordító ziccert is elhibáztunk. A második félidőre kiegyenlítetté vált a játék, de úgy gondolom, a helyzetek alapján minimum ennyivel jobbak voltunk. Történelmünk első NB III-as győzelme reméljük átszakított egy gátat.

Ambrusz Árpád: – Az első félidőt odaajándékoztuk az ellenfélnek, ezt a luxust nem engedhetjük meg magunknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!