Sport

2017.09.08. 14:10

Feltámadnának a csúfos véget ért El classico után

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 5. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 5. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Szilágyi Ákos, az Újfehértó játékos-edzője.

Szombat. Újfehértó (9.)–Nagykálló (3.): – Idegenben elhullajtott pontok miatt egyetlen célunk lehet, nyerni a jó erőkből álló Nagykálló ellen.

Vasárnap. Ramocsaháza (15.)–Nyírlugos (2.): – A vendégek eddig lényegesen jobban szerepeltek, meglepetés lenne, ha nem nyernének.

Gávavencsellő (12.)–Nyíribrony (7.): – Kiegyenlített mérkőzésen a hazai pálya előnye dönthet.

Máriapócs (13.)–Ibrány (1.): – Az Ibrány folytatja magabiztos menetelését.

Terem (16.)–Kemecse (5.): – Az ibrányi pofon után valószínűleg ezúttal sem sikerélményben részük a hazaiaknak.

Kállósemjén (11.)–Levelek (8.): – Alighanem küzdelmes meccs lesz, amelyen egy gól fog dönteni.

Biri (10.)–Nyírtelek (14.): – A két újonccsapat találkozóján a hazai csapatot érzem esélyesebbnek.

Apagy (4.)–Encsencs (6.): – Két jó formában lévő csapat mérkőzik, szerintem az Apagy otthon tartja a három pontot.

Nyírerdő csoport

Tippel: Karasz Attila, a Fényeslitke edzője.

Vasárnap. Pátroha (6.)–Ladányi TC (7.): – A Pátrohát otthon esélyesebbnek érzem, de a masszív Ladány meglepetésre is képes lehet.

Demecser (9.)–Gyulaháza (1.): – A meglepően sima legutóbbi vereség után Gombiéknak nagyon nehéz lesz felállni az egyik bajnokesélyes ellen.

Nyírkarász (8.)–Tiszaszentmárton (4.): – ha a hazaiak el tudják felejteni a számukra csúfos véget ért El classicót, akkor győzhetnek a jól induló vendégek ellen.

Gergelyiugornya (14.)–Őr (10.): – Két hasonló képességű csapat találkozóján döntetlenre tippelek.

Nyírmada (13.)–Ajak (2.): – Nem áll jól a hazaiak szénája, az Ajak viszont elkapta a rajtot. Mivel több volt játékosom szerepel a vendégcsapatban, így feléjük húz a szívem.

Rohod (15.)–Kék (16.): – A hazai csapatról nem rendelkezek még információval, amennyiben kikapcsolják a vendégek gólzsákját, akkor nyernek.

Hodász (12.)–Tiszakanyár (3.): – A szimpatikusan küzdő hazai csapat szerintem nem fog tudni pontot szerezni a másik bajnokesélyessel szemben. De ehhez az is szükséges, hogy a fiatal sztárocskák fejben is ott legyenek a meccsen.

Fényeslitke (11.)–Vaja (5.): – Ha a megkezdett úton tovább tudunk haladni, megszerezhetjük a remélt három pontot a vendégek ellen.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Szabó István, a Jánkmajtis edzője.

Szombat. Csengersima (6.)–Beregdaróc NAP-ÉP (2.): – Az eddig történtek alapján a Daróc pontot szerezhet az egyébként jól kezdő Csengersima otthonában.

Nyírcsaholy (8.)–Szatmárcseke (14.): – Hazai győzelmet jósólok.

Vámosoroszi (5.)–Tiszakóród (4.): – A Kóród masszív csapat benyomását kelti, akár nagyon megnehezítheti az Oroszi dolgát.

Milota (12.)–Tyukod (16.): – A Milota hazai pályán különösen jó teljesítményre képes, éppen ezért a vendégeknek nagyon fel kell kötni azt a bizonyost, ha kedvező eredményt akarnak elérni.

Nyírmeggyes (1.)–Tisztaberek (7.): – Ez az a mérkőzés, amelyen érzésem szerint bármi előfordulhat.

Jánkmajtis (13.)–Mérk-Vállaj (10.): – Remélem, a múlt heti idegenbeli győzelem megfelelő önbizalmat kölcsönöz a játékosoknak a jó folytatáshoz. Mindenképpen nyerni szeretnénk.

Vasárnap. Nábrád (9.)–Csenger (3.): – A bajnokesélyesnek illene hozni ezt a mérkőzést, bár a Nábrádot nem szabad lebecsülni.

Kocsord (11.)–Kölcse (15.): – Döntetlenszagú mérkőzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!