Sport

2017.09.10. 17:51

Négy sérült a kisvárdai lelátón

Kisvárda - Néhány percre a Békéscsaba elleni NB II-es mérkőzés is félbeszakadt Kisvárdán, amikor a 34. percben a hazai tábor tagjai közül négyen lezuhantak a négysoros mobillelátó tetejéről.

Kisvárda - Néhány percre a Békéscsaba elleni NB II-es mérkőzés is félbeszakadt Kisvárdán, amikor a 34. percben a hazai tábor tagjai közül négyen lezuhantak a négysoros mobillelátó tetejéről. Kiderült, ők a fakorláton foglaltak helyet, ami eltört alattuk, és így hátraestek. Közülük az egyik szurkoló agyrázkódást szenvedett, hárman olcsóbban megúszták a zuhanást.

A sérülteket előbb dr. Kósa Jenő, a kisvárdai csapat orvosa vette kezelésbe, majd két mentő is a helyszínre érkezett. Közben a meccs folytatódott, mire a mentők megérkeztek, már ki is egyenlített a hazai csapat, de Horváth Zoltán találatát érthetően szolidabb ünneplés fogadta a társaikért aggódó tábor részéről.


[related-post post_id="3611423"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!