Sport

2017.09.24. 18:50

Nyírbátori FC - Vasasék győzelme a kis MTK ellen

Nyírbátor - Remek hírverése volt az NB III-as futballnak a nyírbátori bajnoki, amit a hazai csapat nyert meg.

Nyírbátor - Remek hírverése volt az NB III-as futballnak a nyírbátori bajnoki, amit a hazai csapat nyert meg.

Jól kezdett a kis MTK a nyírbátori vasárnapi NB III-as bajnokin, d egy villámgyors jobboldali hazai támadásból Kinczel Ervin beadását követően a jól érkező Terdik Zsolt révén mégis a Bátor szerzett vezetést. A gólt követően a vendégek sokpasszos, látványos futballjukkal mezőnyfölényt harcoltak ki, de a hazai kontrák lényegesen több gólveszéllyel kecsegtettek.

A második félidőben az MTK II egyenlítő góljáig tovább tartott a mezőnyfölényük, de az ismét megszerzett gyors hazai vezetés, majd a megnyugtató kétgólos előny, valamint a számos kidolgozott gólhelyzet alapján biztos győztesnek tűnt az NYFC. Aztán néhány érdekes játékvezetői döntés és a feltámadó vendégcsapat rögvest izgalmassá tette a hátralévő játékidőt. Összességében az izgalmas, élvezetes mérkőzés jóm hírverése volt az NB III-as labdarúgásnak.

NB III: Keleti csoport, 7. forduló

Nyírbátori FC–MTK II

3–2 (1–0)

Nyírbátor, 250 néző, v.: Hanyecz.

Nyírbátor: Vasas G. – Szabó R., Tóth M., Benkő B., Bagi Á., Bernáth M., Mankó, Kinczel (Roszel, 85.), Vámos M. (Boros D., 74.), Terdik (Pálinkás, 59.), Hornyák M. Edző: Ambrusz Árpád.

MTK II: Varga B. – Nagy M., Nagy Zs., Szabó Á., Talabér, Jakab D., Bayer (Palincsár, 63.), Szerencsi, Forgács P., Lustyik (Szuhodovszki, 63.), Takács R. (Tóth Z., 75.). Edző: Pölöskei Gábor.

Gól: Terdik (7.), Kinczel (52.), Hornyák M. (69.), illetve Szerencsi (49.), Tóth Z. (79.). Jó: Benkő B., Szabó R., Bernáth M., Kinczel, illetve Talabér, Szerencsi, Szabó Á. (Tudósító: Balla István)

Ambrusz Árpád: – Kupameccs utáni zaklatott mérkőzést játszottunk. Nagyon örülök annak, hogy a hét nap alatt lejátszott harmadik mérkőzésen nem a fáradtságunkra, hanem az odaadott játékunkra hivatkozhatok. Mindenki tette a dolgát, úgy ahogy kell.

Pölöskei Gábor: – Gratulálok az ellenfélnek, a kapu előtti határozottabb játékukkal megérdemelten győztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!