Sport

2017.10.06. 12:50

Emlékezetes lehet a nyírbátori jubileum

Nyírbátor - Ambrusz Árpád edzőként ötvenedjére dirigálja a Nyírbátort, hazai pályán nem lehet más cél, csak a győzelem.

Nyírbátor - Ambrusz Árpád edzőként ötvenedjére dirigálja a Nyírbátort, hazai pályán nem lehet más cél, csak a győzelem.

Ha már egyszer részben, a jászberényi 1–1-gyel megszakadt a rossz idegenbeli sorozat, akkor a hazai jó azért maradjon meg! Mi mást kívánhatnánk a nyírbátori NB III-as labdarúgóknak, minthogy őszi szezonbeli negyedik otthoni meccsükön a negyedik győzelmük is szülessen meg – ezúttal a Diósgyőr második számú legénysége ellen.

– Győzni szeretnénk, ez egyértelmű – mondta a vasárnap 15 órakor kezdődő mérkőzés kapcsán Ambrusz Árpád, a bátoriak játékos-edzője. – Az úgynevezett tartalékcsapatok elleni mecscek mindig rejtegetnek magukban veszélyeket, már asak azért is, mert veszítenivaló nélkül játszhatnak, miközben nem lehet tudni, hogy az első csapat keretéből kiket vetnek be. Most, hogy az élvonalbeli bajnokságban szünet van, még az is előfordulhat, hogy többen kapnak lehetőséget a „nagyok” közül. Az elveinkből mi sem engedünk, vagyis olyan játékot igyekszünk játszani, amely a játékosaink fejlődését elősegíti. Az persze nem baj, ha közben győzünk is, ám nehezíti a helyzetet, hogy a legutóbbi meccsen sérülés miatt lecserélt Terdik Zsolt játéka kérdéses, Fekete Tamás pedig eltiltás miatt nem játszhat.

Ambrusz Árpádnak egyébként edzőként ez lesz az ötvenedik mérkőzése a nyírbátori kispadon, a futballistái tehetnek róla, hogy emlékezetes legyen a jubileum.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!