Sport

2017.10.06. 08:19

"Ez lesz a Gyulaháza első veresége!"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 9. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 9. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Hajas Pál, a Máriapócs edzője.

Szombat. Újfehértó (6.)–Kemecse (2.): – Két jól felkészített és erős kerettel rendelkező csapat feszül majd egymásnak, háromesélyesnek érzem ezt a találkozót.

Vasárnap. Ramocsaháza (16.)–Levelek (8.): – Amennyiben a leveleki gárda az utóbbi mérkőzések hibáit javítja, akkor vendég győzelem születhet. Ha nem, Ramocsaháza megszerezheti első pontjait.

Gávavencsellő (12.)–Nyírtelek (10.): – Két azonos képességű csapat csatájában az éppen aktuális forma dönthet.

Terem (15.)–Kállósemjén (13.): – A hazai csapat úgy vélem, most szeretné elkezdeni a pontgyűjtést. Nem lesz könnyű dolga egy jó Semjén ellen.

Nagykálló (5.)–Nyíribrony (7.): – Játszottunk mindkét csapat ellen, ami alapján hazai győzelmet tippelek.

Encsencs (11.)–Ibrány (1.): – Az ibrányi alakulat, kiemelkedik ebből a csoportból, vendégsikert várok.

Apagy (3.)–Nyírlugos (4.): – Na ezt a derbit én is megnézném. Kemény, férfias játékra van kilátás, akár egy gól is eldöntheti a mérkőzés kimenetelét.

Máriapócs (14.)–Biri (9.): – Jól ismerjük ellenfelünket. Tudjuk, számukra is milyen fontos ez a mérkőzés, viszont mi arra készülünk, hogy megszerezzük első győzelmünket

Nyírerdő csoport

Tippel: Pálfi József, a Hodász edzője.

Vasárnap. Pátroha (5.)–Ajak (2.): – Ha a Pátroha feljebb akar kapaszkodni a tabellán, a rangadón győznie kell.

Demecser (13.)–Kék (14.): – Ki-ki meccs lesz, amelyben benne van a döntetlen.

Nyírkarász (3.)–Rohod (16.): – Biztos hazai győzelem.

Gergelyiugornya (7.)–Nyírmada (9.): – Bár a tabellán jobban áll a Gergelyiugornya, meglehet a Mada előzni fog.

Tiszakanyár (4.)–Gyulaháza (1.): – Ez lesz a Gyulaháza első veresége!

Vaja (10.)–Tiszaszentmárton (8.): – Közel egyforma képességű csapatok, mivel a Vaja közel van hozzánk, neki szurkolok.

Fényeslitke (11.)–Ladányi TC (6.): – Hazai győzelem, netán döntetlen.

Hodász (12.)–Őr (15.): – Itthon kevés csapat visz el tőlünk pontot, nagyon remélem, hogy az Őr sem fog.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Oroszi István, a Tisztaberek edzője.

Szombat. Jánkmajtis (15.)–Kölcse (8.): – A Kölcse rosszul kezdett, de időközben formába lendült, teljes kerettel lehet keresnivalója Jánkmajtison.

Csengersima (12.)–Tiszakóród (6.): – Az előző szezonhoz képest a Kóródnak most jobban kijön a lépés, a Sima viszont sikeres rajt után visszaesett, össze kell kapnia magát a pontszerzés érdekében.

Nyírcsaholy (5.)–Kocsord (13.): – A Csaholy tovább erősítette tavaszi keretét. Az újonc vendégeket nem ismerem, így talán a hazaiaknak áll a zászló.

Tyukod (16.)–Beregdaróc NAP-ÉP (2.): – Baracsi Endre jól összerakta Darócot, a Tyukod nagyon mély gösdörben van, számára bravúr lenne a pontszerzés is.

Milota (14.)–Szatmárcseke (11.): – A Milota otthon mindenkire veszélyes, igaz, a Cseke belelendült, de nagyon nehéz dolga lesz.

Nyírmeggyes (1.)–Mérk-Vállaj (7.): – A hazai pálya előnye és a papírforma a Meggyes mellett szól, de veszélyes támadójátékra képes vendégeket nem vehetik félvállról.

Tisztaberek (9.)–Csenger (3.): – Az első két fordulóban tartottuk a lépést a Csengerrel, neki volt két pontja, nekünk meg egy... Mostanra viszont leszakadtunk, így szeretnénk felzárkózni.

Vasárnap. Nábrád (10.)–Vámosoroszi (4.): – A múlt heti fiaskót Mikes Feri barátoméknak javítani kellene, ehhez azonban alighanem lesz egy-két szavuk a hazaiaknak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!