Sport

2017.10.02. 11:04

Minden csapattal irány döntő!

Nyíregyháza - A nyíregyházi Flexi Team másodszor lesz házigazdája az aerobik Magyar Kupa soros fordulójának.

Nyíregyháza - A nyíregyházi Flexi Team másodszor lesz házigazdája az aerobik Magyar Kupa soros fordulójának.

A Continental Arénában rendezik a hét végén (október 7-8.) az aerobik Magyar Kupa harmadik fordulóját. Az esemény apropóján a házigazda szerepet betöltő nyíregyház Flexi Team Aerobik Klub sajtótájékoztatón adott hírt a részletekről.

– Másodszor kaptuk meg a lehetőséget, hogy otthont adhatunk ennek a rendezvénynek, ami nagy megtiszteltetés számunkra – jegyezte meg Magyar D. Judit, a nyíregyházi klub elnöke, edzője. – Három fordulót tartanak összesen, az elért eredmények alapján lehet bejutni a döntőbe, amely novemberben lesz Pécsen. Minden egységünkkel szeretnénk bejutni a fináléba, ezért dolgoztunk annyit az elmúlt időszakban. Hozzá kell tennem, a szponzorok mellett hatalmas szülői segítséget kapunk, anygilag, teljes vállszélességgel időt és energiát nem sajnálva támogatják a gyerekek és az edzők munkáját! De látják, megéri, mert egyre jobb eredményeket érünk el.

A szombati, miként a vasárnapi program egyaránt 9.35-kor kezdődik az arénában és előreláthatólag 16 órakor zárul. A versenyt dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár nyitja meg, az éremosztók között ott lesz az olimpián, illetve világbajnokságon sikeresen szerepelt nyíregyházi gyalogló, Helebrandt Máté. A nyírségi megyeszékhelyen 26 egyesület 304 csapata indul, ami 830 igazolt versenyző színre lépését jelenti.

– A Flexi Team huszonnégy egységgel képviselteti magát: szombaton 19, vasárnap 5 csapatunk mutatkozik be – hangsúlyozta Takácsné Gaál Krisztina edző. – A Magyar Kupában a tavalyi teljesítmény alapján a harmadik legeredményesebb aerobik egyesület lettünk challenge, step és basic kategóriában. Ezúttal 74 versenyzőnket láthatják, nagyon fontos a jó szereplés, szeretnénk, ha sok nyíregyházi eljönnek és drukkolna nekünk!

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!