Sport

2017.10.21. 09:05

Nyíregyházi Kosársuli: Most sem volt kérdéses

Nyíregyháza - A harmadik negyedben vált magabiztossá a Nyíregyházi Kosársuli előnye a pénteki amatőr női NB I-es bajnoki mérkőzésen.

Nyíregyháza - A harmadik negyedben vált magabiztossá a Nyíregyházi Kosársuli előnye a pénteki amatőr női NB I-es bajnoki mérkőzésen.

Ahogy a legutóbbi idegenbeli bajnokiján a vereség, péntek este a győzelem sem volt kérdéses a Nyíregyházi Kosársuli számára az amatőr női NB I-ben játszott mérkőzésen,. Az ellenfél a nyeretlenül sereghajtó ELTE Flóris csapata volt, amely ellen az első félidőben még nem jutott megnyugtató előnyhöz a házigazda, de a harmadik negyedben sikerült kialakítani azt a különbséget, ami a győzelemhez vezetett. Közben mindenki kapott megfelelő játéklehetőséget, és a többség élni is tudott vele.

Amatőr női NB I

Piros-csoport, 4. forduló

Nyíregyházi Kosársuli–ELTE Flóris 77–50 (15–13, 22–19, 19–8, 21–16)

Szent Imre-gimnázium, 50 néző, v.: Drenyovszki, Zahorán. NYKS: Papp K. 10, Fekete D. 11, Takács A. 5/3, Hidas 11, Fister 10. Csere: Cziránku 6, Simoncsik 2, Ványi V. 10, Bíró P. 6, Borza 1, Karakó 5. Edző: Farkasinszki Gyuláné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!