Sport

2017.10.10. 12:46

Szabadpisztolyosk duplája

Nyíregyháza - Összesen két csapat- és egy egyéni érmet szereztek a nyíregyházi sportlövők a tűzfegyveres bajnokságon.

Nyíregyháza - Összesen két csapat- és egy egyéni érmet szereztek a nyíregyházi sportlövők a tűzfegyveres bajnokságon.Véget ért a tűzfegyveres országos bajnokság, amelyen a Nyíregyházi PLE versenyzői először szerepeltek a női sportpisztoly 30+30 lövéses kategóriában. Közülük Kovács Gréta szerepelt a legjobban, ő a hatodik helyezést szerezte meg. Ugyanebben a kategóriában az ifjúságiak között szereplő pedig a harmadik helyezést szerezte meg Kovács Gréta, Vékony Orsolya, Torkos Anetta összetételben.

A fekvő kategóriában szereplő junior lány puskáscsapat a hatodik helyen zárt, ebben az együttesben Kiss Gyöngyi, Vékony Orsolya és Pataki Klaudia szerepelt. Az igazán nagy sikereket pedig a szabadpisztolyos fiúk szállították, hiszen ebben a versenyszámban két érmet is szereztek az NYPLE versenyzői: Agárdy Vilmos egyéniben a második helyen végzett, míg az Agárdy Vilmos, Vareha Attila, Kiss Attila összetételű csapat is felállhatott a dobogóra, méghozzá annak a harmadik fokára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!