Sport

2017.10.07. 18:08

Szépen gyűltek a pontok, közel jártak a százhoz

Nyíregyháza - Harmadik győzelmét is megszerezte a Nyíregyházi Kosársuli az amatőr női NB I-ben.

Nyíregyháza - Harmadik győzelmét is megszerezte a Nyíregyházi Kosársuli az amatőr női NB I-ben.

A végeredményre pillantva talán nem is hihető, de nehezen indult a mérkőzés a Nyíregyházi Kosársuli számára szombaton délután a Kiss Lenke KS otthonában. Az amatőr női NB I-es bajnokin 22–22 után lépett meg a vendégcsapat, elsősorban annak köszönhetően, hogy a nagyszünet előtti és utáni negyedben összesen csak eggyel kapott több pontot, mint az elsőben.

Eközben a támadás is rendben volt, így 83–47-es vendégvezetésről indult az utolsó negyed. A nyíregyházi nevek mellett most is szépen gyűltek a pontok, ezúttal tizenegy játékos szerzett pontot a benevezett tizenkettőből. A különbség lehetővé tette, hogy a kezdő ötös tagjai kivétel nélkül fújjanak egyet a meccs végén, talán emiatt nem született meg a századik pont, holott két perccel a vége előtt már 98-nál tartottak a vendégek.

Amatőr női NB I

Piros-csoport, 3. forduló

Kiss Lenke KS–Nyíregyházi Kosársuli 72–98 (23–29, 16–29, 8–25, 25–15)

Kinizsi u., 50 néző, v.: Győrfy R., Hartai. NYKS: Papp K. 21, Fekete D. 18, Takács A. 15/3, Fister 18, Ványi V. 2. Csere: Bíró P. 4, Hidas 5, Karakó 4, Cziránku 2, Borza 7, Simoncsik, Erdei N. 2. Edző: Farkasinszki Gyuláné.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!