Sport

2017.11.17. 15:30

"Jó csapat a hazai, bárkit képes megverni, igaz önmagát is"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 15. fordulójának (kezdés: 13, ifi: 11) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 15. fordulójának (kezdés: 13, ifi: 11) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Koskovits György, a Nagykálló edzője.

Szombat

Ibrány (1.)–Levelek (8.): – Minden tekintetben a hazai csapatnak áll a zászló.

Újfehértó (3.)–Máriapócs (14.): – Szépen fog búcsúzni a Fehértó a saját közönségétől.

Kemecse (4.)–Apagy (2.): – Masszívabb az Apagy, de a játékoskeretet tekintve a Kemecse sem rossz. Döntetlenszagú.

Vasárnap

Ramocsaháza (15.)–Gávavencsellő (9.): – A jobb játékerőt képviselő Gáva elviheti mind a három pontot.

Nyíribrony (11.)–Nyírtelek (13.): – Két jól küzdő társaság találkozásán döntetlen várható!

Nyírlugos (5.)–Biri (10.): – Ellenünk nagyot harcolt a Biri, ha ezt tudja folytatni, akkor pontot csíphetnek a remek hazaiaktól.

Encsencs (12.)–Terem (16:): – A hétvégi történések ellenére is otthon tartja a három pontot az Encsencs.

Nagykálló (6.)–Kállósemjén (7.): – Megint egy szomszédvári rangadó, amit a helyezések is alátámasztanak. Hazai környezetben mindenképpen győzelemre kell törekednünk. Jó meccs lesz!

Nyírerdő csoport

Tippel: Golyán Gergő, a Tiszaszentmárton edzője.

Szombat

Tiszakanyár (4.)–Nyírmada (13.): – A Kanyár egy hazai meccsen nem kapott, a Mada egy idegenbeli mérkőzésen nem szerzett gólt. Mindkét csapatnak lenne mit javítani, ez viszont most csak a házigazdának sikerül.

Vasárnap

Pátroha (5.)–Demecser (7.): – Mindkét csapat egyaránt egy-egy mérkőzést veszített a legutóbbi öt fordulóban. A Pátroha mellett szólhat a hazai pálya előnye és az otthon szerzett gólok száma. Ugyanakkor Gombiék felszálló ágban vannak, így döntetlenre tippelek.

Gyulaháza (1.)–Kék (16.): – Pepéék őszi bajnokhoz méltóan otthon tartják a három pontot, „Cél Zolinak” és a kéki csapatnak már a tavaszra kell koncentrálni, mondom ezt minden bántás nélkül.

Ladányi TC (9.)–Rohod (14.): – A Ladány idén hadilábon áll a gólszerzéssel, igaz, a védelem jól muzsikál. A Rohod a múlt heti bravúrgyőzelme ellenére Sajtiéknak áll a zászló.

Vaja (6.)–Gergelyiugornya (8.): – A Vaja szeretné szépen zárni az őszt, viszont Gergelyiugornya játéka számomra szervezettebb volt, így elcsíphet egy pontot.

Hodász (10.)–Nyírkarász (3.): – A hodászi fiúk nálunk is jól futballoztak, a hazai „skalpgyűjteményükben” szívesen látnák a Karászét is, amely csapat idegenben nem elég veretes. Persze, Tibi barátomék sem feltartott kézzel érkeznek, a tippem az, hogy egy góllal nyer valamelyik együttes. Hogy melyik, ne kérdezzék...

Fényeslitke (12.)–Őr (15.): – A hazai pálya előnye a Litke mellett szól, de az őriek is szeretnék első idegenbeli győzelmüket megszerezni. Igazságos döntetlen.

Tiszaszentmárton (11.)–Ajak (2.): – Nem vitatjuk el a Az Ajak eddigi eredményeit, ugyanakkor szeretnénk megőrizni hazai veretlenségünket és győzelemmel zárni az őszi szezont. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki segítette az egyesület munkáját. A csapatnak pedig minden elismerésem az őszi teljesítményért.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője.

Szombat

Jánkmajtis (15.)–Csengersima (9.): – Biztos vagyok abban, hogy remek mérkőzést láthatnak a szurkolók, ugyanis mind a hazai, mind pedig a vendégcsapat nagyon oda fogja tenni magát. A Jánkmajtis bizonyítani szeretne, a Csengersima pedig igazolni azt, hogy számolni kell vele idegenben is. Vendég győzelemre tippelek.

Csenger (1.)–Kölcse (6.): – Nagyon sajnálom a múlt heti vereségünket Kölcsén, fontos lett volna számunkra ott a pontszerzés már csak az önbizalmunk helyreállítása miatt is. Nem ez befolyásol akkor, amikor azt mondom, hogy a Csengeré lesz a mérkőzés, hanem az, hogy egységesebb, erősebb a hazai gárda.

Tyukod (16.)–Kocsord (10.): – Küzdelmes meccsnek ígérkezik, amely a hazaiak számára létfontosságú. Izgalmakban, és érzelmekben nem lesz hiány, ebben az egyben biztos vagyok. Aztán, hogy ki fog győzni? Jó kérdés. Szerintem most a hazaiak.

Tisztaberek (8.)–Nyírcsaholy (3.): – Kőkemény mérkőzés van kilátásban Tisztabereken. Két jó formában lévő gárda találkozik ezen a derbin, és nehezen tudom elképzelni, hogy csendesen csordogáló edzőmeccs lenne kilátásban. Győzni fog a hazai csapat, de meg kell érte dolgoznia.

Milota (14.)–Nábrád (13.): – Erre a párosításra sem egyszerű tippelni, de mivel ez a feladatom, így azt mondom, hogy iksz.

Nyírmeggyes (2.)–Szatmárcseke (11.): – A hazaiak bizonyítani akarnak majd, hogy a botlásuk a véletlen műve. Hatalmas nyomás lesz a Szatmárcsekén már az első percektől fogva, és akármennyire is masszívak, nehezen tudom elképzelni, hogy pontot tudnak majd elvinni. Hazai győzelem.

Beregdaróc NAP-ÉP (4.)–Tiszakóród (7.): – Egyáltalán nem vagyunk könnyű helyzetben, mert az őszi hajrájára alapemberek dőltek ki a sorból sérülések, betegség miatt. A Tiszakóród erős gárda, de ettől függetlenül mindent meg fogunk tenni azért, hogy győzelemmel tudjuk befejezni az évet. Ez csak akkor fog sikerülni, ha az a tizenegy, aki a Beregdaróc mezét felhúzza aznap képes lesz felszántani a pályát, képes lesz harapni. Csak így lehet felmenni a pályára, és csak így érdemes. Beregdaróc meze egy közösséget képvisel, aminek a tiszteletét kilencven perc alatt kell bebizonyítani. Én biztosan száz százalékon fogok pörögni, és remélem átragad majd a játékosokra is. Hajrá Daróc!

Vasárnap

Mérk-Vállaj (12.)–Vámosoroszi (5.): – Ha a vendégek egy picit is félvállról veszik a meccset, akkor nagyon komoly meglepetésben részesülhetnek. Jó csapat a hazai, bárkit képes megverni, igaz önmagát is. De azért vendéggyőzelem az én tippem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!