Sport

2017.11.15. 13:30

Siti Ferenc irányítja a megyei válogatottat

Fehérgyarmat - A hagyományokat folytatva 2015 után idén decemberben is megrendezik a megyei amatőr válogatottak országos nagypályás tornáját.

Fehérgyarmat - A hagyományokat folytatva 2015 után idén decemberben is megrendezik a megyei amatőr válogatottak országos nagypályás tornáját. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei válogatott december 2-3-án Hajdúszoboszlón lép pályára az Észak-Keleti selejtezőcsoportban, mégpedig Heves, Nógrád, Borsod és Hajdú csapatai ellen. A „mieinket” a Fehérgyarmat fiatal edzője, Siti Ferenc irányítja az eseményen, munkáját szakmai oldalról Dudás Zoltán (Vásárosnamény) és Imrő László (Sényő-Carnifex) fogják segíteni. Masszőrként ugyancsak a stáb tagja Bekecs Sándor, míg a technikai vezetői teendőket Pausz Béla látja el.

A bő keret már kialakult, a tornára nevezhető 18 játékost a jövő héten esedékes két edzőmeccs után hirdetni ki Siti Ferenc. A hajdúszoboszlói selejtezőből a győztes válogatott kvalifikálja magát a december 9-10-i pécsi, országos négyes fináléra.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!