Sport

2017.12.20. 09:24

Két könnyed sikerrel az országos döntőbe

Nyíregyháza - Bejutott az országos döntőbe a nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium V-VI. korcsoportos lánycsapata, miután a hazai körülmények között megrendezett országos elődöntőben mindkét ellenfelét magabiztosan legyőzte.

Nyíregyháza - Bejutott az országos döntőbe a nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium V-VI. korcsoportos lánycsapata, miután a hazai körülmények között megrendezett országos elődöntőben mindkét ellenfelét magabiztosan legyőzte. A vasvárisok a miskolci Berzeviczy-szakgimnázium és a tatabányai Bárdos-gimnázium csapatát múlták felül – egyaránt 3:0-ra. A Szekér Lászlóné testnevelő által felkészített csapat ezzel jogot szerzett arra, hogy ott legyen az összevont korosztály országos diákolimpiai döntőjében, Debrecenben.

A csapat tagjai: Dömsödi Tamara, Fejérvári Panna, Kujbus Fanni, Kundrák Eszter, Móré Gréta, Pap Dorka, Ratkos Petra, Sitku Renáta, Szabó Lili, Szilágyi Csenge, Tóth Dalma, Tóth Vanessza. Testnevelő tanár: Szekér Lászlóné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!