Sport

2017.12.10. 08:42

Labdarúgó NB I - Két kimaradt büntető és hazai győzelem Szombathelyen

Szombathely - Az éllovas Videoton a 92. percben kapott góllal vereséget szenvedett szombaton a játéknap előtt kieső helyen álló Swietelsky Haladás otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.

Szombathely - Az éllovas Videoton a 92. percben kapott góllal vereséget szenvedett szombaton a játéknap előtt kieső helyen álló Swietelsky Haladás otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában.

A mérkőzésen mindkét oldalon kimaradt egy-egy büntető.

A szombathelyi együttes sorozatban harmadik győzelmét aratta, a székesfehérváriak pedig egymást követő második bajnokijukon maradtak pont nélkül.

OTP Bank Liga, 19. forduló:

Swietelsky Haladás-Videoton 1-0 (0-0)

Szombathely, 5000 néző, v.: Kassai

gólszerző: Mészáros (92.)

sárga lap: Wils (24.), Mészáros (90.), illetve Nego (29.), Fejes (33.), Pátkai (67.), Hadzic (79.)

Swietelsky Haladás:

Király - Schimmer, Wils, Németh Mi., Bosnjak - Grumic, Németh Má. (Kovács L., 59.) - Mészáros, Rácz, Halmosi (Pinte, 74.) - Ramos (Williams, a szünetben)

Videoton FC:

Kovácsik - Nego, Tóth B., Fejes, Stopira - Suljic, Varga J. (Kovács I., 76.), Hadzic - Pátkai - Henty (Szabó B., 89.), Lazovic

Az első félidőben változatos, jó iramú küzdelmet láthatott a közönség. A hajrához közeledve aztán kissé "leült" a meccs, de a szünet előtt is akadt izgalom, ugyanis a 44. percben 11-eshez jutott a Haladás, Németh Márió azonban kihagyta a büntetőt.

A második játékrész Videoton-támadásokkal kezdődött, s egy ilyennek a végén, egy szabálytalan megmozdulás után a vendégek kaptak 11-est (55. perc), ám ez is kimaradt, ezúttal Lazovic lábában maradt benne a gól. A folytatásban is élvezetes volt a játék, mindkét kapu előtt akadtak helyzetek, majd amikor már mindenki azt hitte, marad a döntetlen, Mészáros találata eldöntötte a három pont sorsát.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!