Sport

2018.01.16. 09:12

Jöttek, láttak és ismét ők nyertek

Csenger - Előbb utánpótlás futsaltorna, majd a 18. újévi teremlabdarúgó torna házigazdája volt a csengeri sportcsarnok.

Csenger - Előbb utánpótlás futsaltorna, majd a 18. újévi teremlabdarúgó torna házigazdája volt a csengeri sportcsarnok. Utóbbi eseményen – hasonlóan az előző kiíráshoz – a Szamos-Ker KFT. csapata hódította el a SZAL-Tó Kupát. Az erdőháti alakulat a csengeri All Stars Pince Műszaki legyőzésével nyerte el szerezte meg a díszes serleget, a döntőben 2-0-ás győzelmet aratva. A harmadik helyért játszott mérkőzésen a Nábrádról érkezett X-Trame Dance Club büntetőrúgásokkal diadalmaskodott a mátészalkai és környékbeli játékosokból álló Sül a Hús legénysége ellen.

Teremlabdarúgás

SZAL-TÓ Kupa utánpótlás (U19) futsal torna, Csenger

A végeredmény: 1. Csenger Futsal U18, 2. Vajai, 3. Tropics, 4. Csenger Futsal U19

Különdíjasok. A torna legjobb mezőnyjátékosa: Molnár Kristóf (Tropics). Legjobb kapus: Bálint László (Csenger Futsal U18). Gólkirály: Jónás Lajos (Vaja SE)

18. SZAL-TÓ Kupa teremtorna, Csenger

A végeredmény: 1. Szamos-Ker Kft., 2. All Stars Pince Műszaki, 3. X-Trame Dance Club, 4. Sül a Hús

Különdíjasok. A torna gólkirálya: Pálvölgyi Balázs (Szamos-Ker KFT). Legjobb kapus: Pindzsula Péter (X-Trame Dance Club). Legjobb mezőnyjátékos: Pócsi Balázs (All Stars Pince Műszaki). Legtechnikásabb játékos: Bulyáki Krisztián (Sül a Hús)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!