Sport

2018.01.07. 19:37

Kelet-Eissmann Kupa: Trónfosztás, a Berni Hús nyerte a nagy tornát

Nyíregyháza - A Continental Arénában bajnokikat játszó csapataink megirigyelhetnék a vasárnapi nézőszámot, hiszen több mint ezren várták a torna zárómeccsét.

Nyíregyháza - A Continental Arénában bajnokikat játszó csapataink megirigyelhetnék a vasárnapi nézőszámot, hiszen több mint ezren várták a torna zárómeccsét.

Előtte amolyan feszültségoldásként a Rúgjon a Kelettel játékunkra jelentkezettek közül öt kisorsolt szerencsés lőhetett kapura, a gólvonalon Jakucska Csaba (Big Casch Póker Klub) állt. Wágner Szilárd (Nyíregyháza), Kovács Zsolt (Gávavencsellő) és Somogyi István (Székely) nem tudta a hálóba lőni a labdát. A nyíregyházi Szabó László és a kótaji Konyár Dominik Zsombor viszont igen. Háromszor is, majd Szabó László sportszerűen a nem célzott pontosan, így a mindössze hétesztendős Dominik nyerte a vetélkedést.

És jött a döntő, amely előtt Dajka László főszervező egyenként mutatta be a csapatok játékosait és a mérkőzést vezetőket. Hat perc ment el a döntőből, amikor Fodor András pókfoci passzát Gazdag Dániel gólra váltotta. Néhány perccel később egyenlített a címvédő, a gólvonalon álló Kovács Erik mellel továbbított a labdát a hálóba.

A második félidő elején Gazdag tovább gazdagította gólgyűjteményét, duplázása egyben a Berni Hús győzelmét is jelentette. Így nem sikerült címvédés, a Big Casch Póker Klubnak most csak a második hely jutott.

Az ünnepélyes díjkiosztón Böszörményi Attila, az Eissmann Automotive Hungaria Kft. ügyvezetője, Lénárt Kirsztián a cég gazdasági vezetője, Kósa Árpád a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője és Nyéki Zsolt, a Kelet-Magyarország főszerkesztője adták át a díjakat.

Döntő

Berni Hús- Big Casch Póker 2-1 (1-1)

A torna végeredménye: 1. Berni Hús, 2. Big Casch Póker, 3. Balla Bau S.R.O Cigánd, 4. Martin Bertold

Különdíjak

A legjobb játékos: Gazdag Dániel (Berni Hús)

A legjobb kapus: Jakucska Csaba (Big Casch Póker Klub)

A gólkirály: Dávid Róbert (Balla Bau S.R.O Cigánd)


[related-post post_id="3728293"]

[related-post post_id="3728211"]

[related-post post_id="3728079"]

[related-post post_id="3728782"]

[related-post post_id="3729149"]

[related-post post_id="3729273"]

[related-post post_id="3729432"]

[related-post post_id="3729505"]

[related-post post_id="3729523"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!