Sport

2018.02.17. 20:35

A kosársulisok sem kerülhették el a sorsukat

Nyíregyháza - Az ellenfeleit döntő fölénnyel legyőző Csata DSE a nyíregyházi amatőr női NB I-es kosárlabda-mérkőzésen is érvényesítette a papírformát.

Nyíregyháza - Az ellenfeleit döntő fölénnyel legyőző Csata DSE a nyíregyházi amatőr női NB I-es kosárlabda-mérkőzésen is érvényesítette a papírformát.

Amitől tartani lehetett, az bejött: a remek erőkből álló, a bajnokságból toronymagasan kiemelkedő Csata DSE átgázolt a Nyíregyházi Kosársuli csapatán az amatőr női NB I szombati mérkőzésén.

Az éllovassal szemben a kosársulisok toldozott-foldozott csapattal, gyakorlatilag a junior sorukkal álltak fel, a korosztályos válogatottaktól hemzsegő fővárosiak pedig érvényesítették erőfölényüket. A letámadást alkalmazó vendégek 28 eladott labdába kergették bele a nyíregyháziakat, akiknek nem sikerült valóra váltani azon titkos tervüket, hogy száznál kevesebb pontot kapjanak és ötvennél többet dobjanak. Volt olyan szakasza a meccsnek, amikor a százpontos vereség rémképe is felsejlett, de azt a viszonylag jól sikerült harmadik negyeddel legalább sikerült meggátolni.

Amatőr női NB I

Piros-csoport, 16. forduló

Nyíregyházi Kosársuli–Csata DSE 45–131 (8–43, 14–34, 17–29, 6–25)

Szent Imre-gimnázium, 50 néző, v.: Domán, Vaszi. NYKS: Takács A. 8, Borza 5, Hidas 6, Cziránku 9/3, Karakó 5. Csere: Simoncsik 4, Bíró P. 2, Kovács O., Ványi V. 6. Edző: Farkasinszki Gyuláné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!