Sport

2018.03.20. 16:26

Örömszavak: Így látták a játékosok

Nyíregyháza – A nyíregyházi női röplabdacsapat 2007 után nyert ismét Magyar Kupát. Ennek kapcsán szólalt meg a csapat négy tagja.

Nyíregyháza – A nyíregyházi női röplabdacsapat 2007 után nyert ismét Magyar Kupát. Ennek kapcsán szólalt meg a csapat négy tagja.

Kalotai Zsófia

Nagyon nagy élmény volt, főleg, hogy előzetesen szinte senki nem adott nekünk esélyt. Mi pedig bebizonyítottuk, hogy igenis, meg tudjuk csinálni. Ez az első kupagyőzelmem, remélem nem az utolsó.

Tatja Matics

Senki sem hitte, hogy mi győzhetünk, mindenhol azt olvastuk, azt láttuk, a Békés­csaba nyer majd. Mondhatom, elképesztően boldog vagyok, hogy ilyen remek volt a csapat, és mienk lett a kupa.

Villám Lilla

Igazából még most sem fogtuk fel, mekkora sikert értünk el. Különösen, hogy voltak néhányan, akik leírtak bennünket. Növeli a győzelem értékét, hogy éppen mi tudtuk legyőzni a Békéscsabát, ráadásul éppen a legjobbkor.

Tóth Fruzsina

Felejthetetlen, fantasztikus volt. Én bíztam abban, hogy nyerni fogunk, mert nagyon sokat dolgoztunk egész évben, ezért úgy voltam vele, hol, ha nem most tudjuk kamatoztatni az elvégzett munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!