Sport

2018.04.06. 15:38

Megrakták őket, mint kispajtás a tábortüzet

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 21. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 21. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Szabó Dávid, a Ramocsaháza játékos-edzője.

Szombat

Újfehértó (3.)–Nyírlugos (5.): – Mind a két csapattal játszottunk már, ezért úgy érzem, Szilágyi Ákosék otthon tartják a három pontot.

Vasárnap

Apagy (2.)–Biri (11.): – Dankó Zsolti barátomék, ha nem a bulizóhelyről érkeznek a mérkőzésre akár pontot is szerezhetnek az igazán jó apagyi csapat otthonában.

Kállósemjén (7.)–Nyírtelek (13.): – Úgy érzem, a Nyírtelek nem fogja könnyen adni magát, de a Semjén ha nehezen is, nyerni fog.

Terem (16.)–Levelek (10.): – Mindig jó kis meccseket játszott egymás ellen a két csapat, de ha a Levelek komolyan veszi feladatát és miért ne tenné, akár magabiztos vendéggyőzelem is születhet-

Máriapócs (14.)–Kemecse (4.): – A múlt héten láttam a Pócsót játszani az Ibrány ellen és azt kell mondjam, „Steki” munkája látszik a csapaton, mert szervezettek voltak. Ugyanakkor ezen a mérkőzésen az esélyesebb Kemecse fog nyerni.

Gávavencsellő (8.)–Ibrány (1.): – „Kokszi” hiányát elégé megszenvedi a hazai csapat, ráadásul vele se lenne egyszerűbb mérkőzés, így ezen a meccsen sem fog „Szobi” pulzusa fentebb emelkedni.

Encsencs (12.)–Nagykálló (6.): – Mindkét csapat kikapott legutóbb, de a Kállót jobb csapatnak tartom, ezért úgy érzem, Koskovits mesterék elhozzák a három pontot.

Ramocsaháza (13.)–Nyíribrony (9.): – Megyei el clásico következik, amit szeretnénk megnyerni, hiszen csak úgy van értelme a múlt héten szerzet egy pontnak. Ehhez az is szükséges, hogy a szurkolók ugyanúgy mellénk álljanak, miként ezt legutóbb tették és akkor „jönni fog” a siker.

Nyírerdő csoport

Tippel: Lelt József, a Pátroha edzője.

Vasárnap

Fényeslitke (11.)–Rohod (15.): – Ha Papp Zsolti barátomék nem akarnak jövőre a „Zs” ligában játszani, lassan el kell kezdeni idegenben is gyűjtögetni a pontokat.

Nyírmada (13.)–Kék (16.): – A Kék behúzta a múlt heti rangadót, ez már nagyon ráfért Fabók Pista barátomékra, mert hétfőn úgy nyitottam ki az újságot, nehogy kiessenek belőle. Most döntetlen születik.

Gergelyiugornya (8.)–Ajak (2.): – Amennyiben a múlt heti rémálmot el tudják feledni Ugornyán, ebben az esetben is csak akkor van némi esély, ha a kaput villanypásztorral körbekerítik.

Nyírkarász (4.)–Őr (14.): – Meglepett az Őr legutóbbi lehengerlő győzelme, de ez tiszavirág életűnek tűnik, mert most a nagyobb tudás előtt fejet kell hajtani.

Demecser (9.)–Tiszaszentmárton (12.): – Ha Berecz Csabiék találnak egy jó csatárt, aki nem rúgja magát tarkón a gólvonalon is, akkor talán nyerhetnek a szimpatikus, jó futball játszó vendégek ellen.

Hodász (10.)–Ladányi TC (6.): – A hazai csapatot az előző fordulóban megrakták, mint kispajtás a tábortüzet, ha ezt a sokkot kiheverik, akkor otthon jók lesznek egy pontra.

Vaja (7.)–Tiszakanyár (3.): – Nehéz dolga lesz a Kanyárnak a kastélykertben, én a döntetlennek örülnék.

Pátroha (5.)–Gyulaháza (1.): – Igaz, hogy a Gyulaháza a csoport favoritja, de valami miatt a csapat is ebben az osztályban „jár”. Szerintem az fog nyerni, aki több gólt rúg.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője.

Szombat

Nyírmeggyes (4.)–Vámosoroszi (5.): – Színvonalas mérkőzésen a hazai csapat fog dominálni.

Nyírcsaholy (6.)–Kölcse (3.): – A hazai csapat formán kívül rajtolt, a kölcseiek ezt kihasználva három ponttal térhetnek haza.

Jánkmajtis (16.)–Beregdaróc NAP-ÉP (2.): – Ezt a meccset szívesen megnézném, az utolsókig tud küzdeni mindkét csapat. A pillanatnyi forma fog dönteni.

Milota (14.)–Mérk-Vállaj (10.): – Úgy érzem, a Mérk-Vállaj három pontért fog Milotára utazni.

Tisztaberek (8.)–Tyukod (15.): – Sajnos, a Tyukodnak nem fog sok babér teremni.

Csengersima (9.)–Csenger (1.): – Meggyőződésem, hogy a bajnokcsapat nem fog lekezelni minket. Nem hiszem, hogy lesz még a szezonban olyan mérkőzésük, amelyre ennyire izgatottan fognak érkezni. Játszunk egy jó meccset!

Vasárnap

Kocsord (12.)–Tiszakóród (7.): – Ha stílszerű lennék, kóródi kollégám múlt heti szavaival élve, hazai győzelmet tippelnék. De én szurkolok Edgár barátomnak és csapatának.

Nábrád (11.)–Szatmárcseke (13.): – Drukkolok a Szatmárcsekének, de rendesen szenvedniük kell majd a pontért, esetleg pontokért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!