Sport

2018.04.05. 09:25

Nyírbátori FC - Két vereség utáni fontos pont

Nyírbátor - Jobb helyzetkihasználással nyerhette volna meg a tiszaújvárosi meccsét a nyírbátori NB III-as futballcsapat.

Nyírbátor - Jobb helyzetkihasználással nyerhette volna meg a tiszaújvárosi meccsét a nyírbátori NB III-as futballcsapat.

Az egyiknek azért volt elfogadható a döntetlen, mert két győzelemmel érkezett a mérkőzéshez, a másiknak azért, mert előtte kétszer veszített, ráadásul hazai pályán. Utóbbiak a nyírbátoriak voltak, így számukra különösen értékes lehet a szerdai halasztott összecsapáson, Tiszaújvárosban szerzett pont (1–1).

– Két jó csapattól kaptunk ki, ezt bizonyítják az eredmények is, hiszen a Füzesgyarmat szerdán négy nullra nyert a DEAC otthonában – adott megerősítést korábbi szavainak Ambrusz Árpád, a Nyírbátori FC NB III-as csapatának edzője. – A játékunkkal akkor sem volt különösebb gond, de akadt egy háromperces periódus, amikor elveszítettük a mérkőzést. Persze, két ilyen meccs után fontos volt a pontszerzés, már csak azért is, mert a közvetlen riválisaink ellen nem szabad veszítenünk. Egyik csapat sem játszott igazán jól, úgy vettem észre, hogy a hibázástól való félelem miatt sem alakult ki jó játék. Ezzel együtt helyzetek leginkább a másik csapat hibájából alakultak ki, nagyjából egyforma számban, így a döntetlen reálisnak mondható. Ahhoz, hogy az ilyen meccseket meg tudjuk nyerni, jobb helyzetkihasználásra lesz szükség.

Akár már a következő mérkőzésen, amit vasárnap az MTK II otthonában vívnak meg a bátoriak.

Ezek is érdekelhetik