Sport

2018.04.13. 09:34

Nyíregyházi Kosársuli - Otthon, végre édes otthon!

Nyíregyháza - A középházi rájátszásban a Dávid Kornél KA ellen játszik először hazai pályán a Nyíregyházi Kosársuli.

Nyíregyháza - A középházi rájátszásban a Dávid Kornél KA ellen játszik először hazai pályán a Nyíregyházi Kosársuli.

Öt mérkőzésen már túljutott az amatőr női NB I középházi (10-18. helyért) rájátszásában a Nyíregyházi Kosársuli, ám ebben a szakaszban most először játszik hazai környezetben, a Szent Imre-gimnázium. Szombaton 18 órától az a Dávid Kornél KA lesz az ellenfél, amelyet két héttel ezelőtt Székesfehérváron 80–66-ra legyőzött.

– Ezzel együtt nagyon is készülnünk kellett erre a mérkőzése, meg az ellenfélből is, mert a bajnokságnak ebben a szakaszában már nincs előre lefutott fellépés – mondta Farkasinszki Gyuláné, a nyíregyháziak edzője. – Az ottani győzelmünk sem volt teljesen egyértelmű, igazából a jól sikerült harmadik negyednek volt köszönhető a viszonylag magabiztos győzelmünk. Mellettünk szól, hogy most nem nekünk kell utaznunk, és végre hazai pályán játszhatunk, reméljük ezen előnyüket élvezve ismét le tudjuk győzni a fehérváriakat.

A rájátszásban eddigi ötből négy meccsét megnyerő NYKS csaknem a legjobb sorával várhatja a mérkőzést, egyedül a térdsérülése miatt majd csak a bajnoki hajrában bevethető Cziránku Bernadett kénytelen kihagyni a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik