Sport

2018.05.18. 16:00

"A vendégek kezét elég erősen fogja Fortuna"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 27. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 27. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Pannónia Zrt-csoport

Tippel: Német Attila, az Apagy edzője

Szombat

Újfehértó (4.)-Biri (11.): – A hazai csapat jobb erőkből áll a szebb napokat is megélt Birivel szemben. Hazai győzelem.

Gávavencsellő (10.)-Terem (16.): – A Gávavencsellő nyerni fog.

Ramocsaháza(14.)-Kállósemjén (7.): – Az előző idényhez képest sokat erősödött a Ramocsa, otthon veszélyesebb, mint vendégként, pontot-pontokat szerezhetnek és tudok majd gratulálni nekik!

Encsencs (12.)-Nyírtelek (15.): – Ha a Nyírtelek Szilágyi Gabit nem tudja megfogni, akkor pont nélkül távoznak, bár szurkolok nekik.

Nagykálló (5.)-Levelek (6.): – Hiába idegenben játszik a Levelek, szerintem nem távoznak pont nélkül, de csak akkor, ha a Nagykálló a rosszabbik énjét mutatja.

Nyírlugos (6.)-Kemecse (2.): – A tabella állása miatt fontos mérkőzés számunkra is. A vendégeknek nem lesz egyszerű dolguk a lugosi támadók miatt. Jó mérkőzésnek ígérkezik.

Nyíribrony (9.)-Ibrány (1.): – Gratulálok az Ibránynak a bajnoki címhez! A veretlensége még ezen a meccsen sem szakad meg.

Apagy (3.)-Máriapócs (13.): – Máriapócs megerősített, szervezett csapattá alakult, nem lesz könnyű feladat. Több sebből vérzünk, sérülések, eltiltások hátráltatnak, de természetesen hazai pályán csak a győzelem, ami szóba jöhet.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Molnár István, a Vaja edzője

Szombat

Tiszakanyár (2.)-Ajak (3.): – Két jó csapat, de a kanyáriak jobbak, hazai győzelem.

Vasárnap

Fényeslitke (14.)-Nyírkarász (4.): – A vendégek felülmúlják a hazaiakat.

Demecser (9.)-Gergelyiugornya (10.): – Az Ugornya otthon jó, idegenben gyengén játszik, amit a Demecser ki is fog használni.

Pátroha (5.)-Nyírmada (13.): – A hazaiak behúzzák ezt a meccset.

Hodász (8.)-Rohod (16.): – A hodásziak lelkesedésben, hozzáállásban, mindenben felülmúlják a vendégeket, ezért hazai győzelmet várok.

Vaja (7.)-Kék (15.): – Nem megbántva a kiesés ellen harcoló vendégeket, nekünk az ilyen meccseket itthon kötelező megnyerni. Más eredmény csalódást jelentene.

Ládányi TC (6.)-Őr (11.): – Két jó passzban lévő csapat; igaz, a vendégek kezét elég erősen fogja Fortuna, így is hazai győzelmet várok.

Gyulaháza (1.)-Tiszaszentmárton (12.): – Lelkesen és szimpatikusan játszik a vendégcsapat, de ez most kevés lesz Gyulaházán, ahol rendet tettek és ez meg fog mutatkozni majd az eredményben.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Baracsi Endre, a Beregdaróc NAP-ÉP edzője:

Szombat

Nyírmeggyes (4.)-Nábrád (11.): – A nyírmeggyesi csapat ellen nem egy leányálom játszani, pláne, ha hazai pályán vannak. Ezt az ősszel mi is alaposan megtapasztaltuk. Viszont ha zártan, és fegyelmezetten játszik a Nábrád, még meg is keserítheti az esélyesebb hazai csapat életét.

Csengersima (9.)-Nyírcsaholy (7.): – A Csengersima egy igazán egységes társaság, és ha jó napot fognak ki, akkor nem lehet őket megverni. Viszont a Nyírcsaholy talán kezd magára találni a rossz tavaszi szezonkezdet után. Nehéz tippelni, mindkét csapat szimpatikus a számomra, úgyhogy legyen iksz.

Jánkmajtis (15.)-Kocsord (12.): – Hazai pályán nem fog hibázni a Jánkmajtis, amely játékosállománya, és tudása alapján jóval magasabb helyen kellene, hogy szerepeljen a tabellán. Persze a kocsordiak szereztek már meglepetést…

Milota (13.)-Vámosoroszi (5.): – Vendégsikert tippelek. Bár biztosan nem lesz egyszerű, mert azért Milotán soha senkinek nincsen könnyű dolga.

Tisztaberek-Tiszakóród: – Ezt a mérkőzést megtippelni nem egyszerű. Talán egy picit inkább a hazai csapat felé hajlok, de mindössze azért, mert ők a pályaválasztók. Kiegyenlített, kemény mérkőzés lehet.

Tyukod (16.)-Kölcse (2.): – Hatalmas meglepetés lenne, ha a tyukodi fiúk otthon tudnák tartani a három pontot, de valahogy azt érzem, hogy benne van a levegőben.

Beregdaróc (3.)- Csenger (1.): – Mit is mondhatnék erről a ­meccsről? Csenger város csapata látogat el hozzánk, amely veretlen a bajnokságban, utcahosszal vezet a második előtt, kiváló képességű és erőnlétű játékosok alkotják, tökéletes feltételek mellett készülhetnek hétről-hétre. Ezek alapján teljesen esélytelenek vagyunk. Szóval nagyon várjuk már ezt a meccset.

Vasárnap

Mérk-Vállaj (10.)-Szatmárcseke (14.): – Nagyon szerettünk volna győzni Mérken, de görcsössé váltunk. Valami miatt nem egyszerű itt játszani vendégként. Szatmárcsekének is nagyon nehéz dolga lesz. Ha sikerül pontot szerezniük, az már bravúr.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!