Sport

2018.05.06. 19:58

"Az anyukáknak sok boldogságot kívánok, mert szerintem rengeteget csuklanak miattunk"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 26. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hétvégén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 26. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hétvégén.

Dombrád–Baktalórántháza 0–2 (0–0)

Dombrád, 150 néző, v.: Király A.

Dombrád: Csáki T. – Birke (Flávio), Pap M., Juhász Cs. (Molnár T.), Dallos L., Puskás Á., Posta N., Buka (Németh T.), Géci, Varga D., Tamás L. Edző: Tóth János.

Baktalórántháza: Borkó – Lakatos I., Kozma J., Lakatos L., Toldi A., Ráti, Zakor (Kántor F.), Rakóczi, Sitku Á., Balogh P., Nagy T. Edző: Gebri Pál. Az első félidő kiegyenlített játéka után a vendégcsapat kihasználta a dombrádiak egyetlen hibáját.

Gól: Sitku Á., Toldi A. Ifi: 2–2.

Tóth János: – Úgy érzem, a csapat mindent megtett a győzelemért, gólt is szerzett, ami elvileg érvénytelen volt. Ennyi könyököst még egy mérkőzésen sem láttam, de ebbe úgy látom, már bele kell nyugodnunk. További sok sikert a Baktalórántházának!

Gebri Pál: – A tét rányomta a bélyegét a mérkőzésre, küzdelmes találkozón a fiúk átérezték a meccs fontosságát.

Tarpa–Tiszavasvári 2–1 (1–0)

Tarpa, 150 néző, v. Paráda.

Tarpa: Rácz T. – Péter Gy. (Ködöböcz), Törtei, Mándi L. (Kacsó), Rozman S. (Djacsenko), Gajdos G., Antal R., Barta F. (Szolomka), Szidor, Kemény G. (Polácsek), Verejcsi. Játékos-edző: Rozman Sándor.

Tiszavasvári: Tóth N. – Szolyka T., Nagy K., Cseh K., Gál N., Orosz T. (Gyurján R.), Szaffián, Szolyka G. (Bakos T.), Kóka R., Bolega (Tudja), Pallai G. Edző: Kiss Gábor. Közepes iramú mérkőzésen a hazai csapat két begyakorolt figurából két gólt szerzett, a tiszavasváriak csak a végén tudtak szépíteni.

Gól: Törtei, Mándi L., illetve Tóth N. (11-esből). Ifi: 12–1.

Rozman Sándor: – Két gyönyörú szép támadásból két gyönyörű gólt szereztünk, amivel magabiztosan tartottuk itthon a három pontot, azzal együtt is, hogy a végén felhoztuk az ellenfelet egy büntetővel. Végre valahára két szerzett góllal is tudtunk nyerni. Gratulálok a csapatnak, a Tiszavasvárinak pedig további sok sikert kívánok!

Kiss Gábor: – A szerencsésebb csapat nyert, az, amelyik mind a két helyzetét értékesítette. Annyi „pozitívuma” volt a meccsnek, hogy a sporttárs a harmadik bűntetőt már be merte fújni.

Nyírgyulaj–Austria Juice-Vásárosnamény 1–0 (0–0)

Nyírgyulaj, 250 néző, v.: Pethő P.

Nyírgyulaj: Oláh D. – Czerula, Angyalos, Tóth B., Orosz D., Fekete G., Gömze (Török I.), Nagy B. (Hatházi), Siska G. (Nagy I.), Erdei Z. (Mezei B.), Oxi. Edző: Lukács Tibor.

Vásárosnamény: Kardos Z. – Fejes J., Nagy D., Illés P., Balogh Gy., Lakatos T., Sebestyén G. (Pálfi Z.), Filep R., Lizák B., Lakatos I., Danku A. Edző: Dudás Zoltán. A hazaiak magabiztosabb győzelmet is arathattak volna, ha helyzeteik töredékét kihasználják.

Gól: Fekete G. Ifi: 0–2.

Lukács Tibor: – Második hete hoztuk le kapott gól nélkül a mérkőzésünket. Ez a mostani találkozó legnagyobb pozitívuma.

Dudás Zoltán: – Kiváló játékvezetés mellett mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak, de mivel több helyzetet dolgoztak ki, és azok közül egyet értékesítettek, megszerezték a három pontot. Gratulálok a Nyírgyulajnak!

Mátészalkai MTK–Nagyhalász 2–1 (0–1)

Mátészalka, 100 néző, v.: Valu.

Mátészalka: Somogyi M. – Szántó Z., Barnucz, Lyáh (Szabó D.), Petrohai M. (Csák M.), Tóth P. (Bodó L.), Magyari M., Lénárt G., Makszim (Paragh), Tempfli (Gergely M.), Simonka. Edző: Marius Botan.

Nagyhalász: Dukát – Simon D., Balogh N., Varga D., Barzó, Ladányi D. (Ludánszki I.), Gégény M., Bartha Z. (Tóth G.), Hudák M., Da Silva, Mátrai N. (Kató I.). Játékos-edző: Ludánszki István. Három nagy helyzetet kihagyott a Mátészalka, mégis a Nagyhalász szerezte meg a vezetést, de a második félidőben nagyon komoly csapatként lépett fel a hazai fél, és meg tudta fordítani az eredményt.

Gól: Csák M., Lénárt G., illetve Varga D.

Marius Botan: – Örülök, hogy a második félidőben sikerült fordítanunk, ez azt mutatja, hogy van ambíció a csapatban, de még nagyon nehéz mérkőzések várnak ránk.

Ludánszki István: – Hetven percig jól fociztunk, utána elfogytunk. Két hét alatt soknak bizonyult az öt meccs. Készülünk a nagyon fontos következő fellépésünkre.

Mándok–Tuzsér 0–2 (0–1)

Mándok, 300 néző, v.: Sipos L.

Mándok: Pécsi V. – Kohutka (Szkunzjak), Ari, Hidi N., Hricskevics, Szabó T., Sipos T., Buda P. (Bodnár L.), Erős G., Vezdel (Győri J.), Hegedűs T. Edző: Dancs Béla.

Tuzsér: Félegyházi – Szűcs Z., Gergely I. (Pálinkás T.), Zán P., Iván A., Dolhai M., Pukis (Kovács D.), Setét R. (Szilágyi D.), Baglyos, Lakatos B., Jónás K. Edző: Antal István. A hazai csapatnak sikerült a legmélyebb pontjára juttatni önmagát.

Gól: Setét R., Kovács D. Ifi: 0–13.

Dancs Béla: – A tuzséri szívósok megmutatták a mándoki nagyképű profiknak, hogy milyen sportemberek. Sajnálom azokat az embereket, akik tenni akarnak a mándoki labdarúgásért, de idővel rá fognak jönni, hogy nem sok értelme van az ilyen játékosokra áldozni. Köszönöm a lehetőséget a vezetőségtől, de én nem az az ember vagyok, aki el tudja ezt viselni, és feleslegesen kár idegesíteni magam. További sok sikert azoknak a szponzoroknak, akik még akarnak tenni valamit a mándoki sportért.

Antal István: – Élvezetes, izgalmas mérkőzésen, úgy érzem, végig irányítottuk a játékot, és megérdemelten nyertünk.

Kótaj–Sényő-Carnifex 0–3 (0–1)

Kótaj, 150 néző, v.: Séra.

Kótaj: Czenki – Veres, Hangácsi, Verner, Virágh, Kovács, Ferenczi, Gulyás, Károlyi, Fekete, Hornyai. Edző: Pók Csaba. Sényő: Gagyi (Szabó Z.) – Klepács, Lukács, Lakatos (Ruska), Haburcsák B., Haburcsák K. (Barcsay), Fodor, Burics (Fiumei), Fabu (Ács), Marics, Kapacina. Edző: Sándor Tamás.

Alacsony színvonalú mérkőzésen a Sényő magabiztosan győzött.

Gól: Kapacina, Marics, Haburcsák B. Ifi: 1-5.

Pók Csaba: – A Sényő magasan kiemelkedik a bajnokságból, amihez ezúton is gratulálunk. Mi ebben az összetételben tisztességesen helytálltunk, sőt, számomra ez az eredmény győzelemmel ér fel. Azok a játékosok, akik cserben hagyták a csapatot, szégyelljék magukat!

Sándor Tamás: – Megnyertük!

Rakamaz–Balkány 1–2 (1–1)

Rakamaz, 100 néző, v.: Kósa Gy.

Rakamaz: Ovszijenko – Szabó P., Daru, Venczel (Seres), Galambosi (Hadadi), Tóth T., Kóder (Kacsúr), Murák (Sárközi), Anderka (Schmidt), Tóth Z., Hornyák. Edző: Posta Sándor.

Balkány: Tóth D. – Sallai, Bátyi, Oniszyko, Kállai, Bogdanovic, Csehil, Ohár, Jakab, Hamar, Gelsi. Edző: Mirgai László. A vendégcsapat győztes gólja előtt a hazaiak két ziccert hagytak ki, utána jött a büntetés.

Gól: Sárközi, illetve Kállai, Bogdanovic. Ifi: 2-1

Posta Sándor: – Jó iramú, kiegyenlített meccsen a döntetlen igazságosabb lett volna.

Mirgai László: – Ha Ovszijenko nem véd NB I-es formában, akkor nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Ennek ellenére a hazaiak nagyon jól küzdöttek, és ha így játszanak a következő meccseken, talán sikerülhet nekik a bennmaradás.

Fehérgyarmat–Nagyecsed 1–3 (1–0)

Fehérgyarmat, 300 néző, v.: Tordai.

Fehérgyarmat: Jakocska – Popovics, Viscsák (Dascal), Orosz, Petrohai, Istenes, Vajda (Lakatos), Imre, Szatke, Lengyel, Farkas (Kóczé). Edző: Siti Ferenc.

Nagyecsed: Makó – Sarkadi, Zámbó (Somlyai), Marinas, Ascsillán, Homann, Bulyáki, Dobos, Erdős, Pócsi, Török (Ádámszki, Jóni). Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Csodálatos idő, szép számú közönség, biztató első félidő, majd tragédiába forduló második játékrész, megérdemelt vendéggyőzelem, szomorúan távozó hazai szurkolók. A remény hal meg utoljára, meg a hegylakó...

Gól: Petrohai, illetve Bulyáki, Somlyai, Marinas (11-esből). Ifi: elmaradt.

Siti Ferenc: – Egy jobb csapattól kaptunk ki. Ma ennyire voltunk képesek. A játékvezetőktől elnézést kérek, mert a második gólunk után hevesen reklamáltam. Az anyukáknak sok boldogságot kívánok, mert szerintem rengeteget csuklanak miattunk.

Ádámszki Róbert: – A kétkedőknek bebizonyítottuk, hogy van tartása a csapatnak. A félidőben gólokkal kellett volna vezetnünk, ehelyett vesztésre álltunk, de képesek voltunk fordítani. Le a kalappal az együttes előtt!

A bajnokság állása:

1. Sényő 25 24 1 – 91–14 73

2. Nyírgyulaj 26 18 4 4 54–29 58

3. Nagyhalász 26 14 8 4 45–19 50

4. Nagyecsed 26 12 7 7 42–31 43

5. Mándok 26 12 6 8 44–35 42

6. Vásárosnamény 26 12 5 9 51–36 41

7. Balkány * 25 12 4 9 43–34 39

8. Tiszavasvári 26 10 5 11 44–42 35

9. Tarpa 25 9 7 9 41˜–46 34

10. Baktalórántháza 25 9 3 13 31–35 30

11. Tuzsér 26 8 5 13 29–43 29

12. Mátészalka 25 6 6 13 32–54 24

13. Fehérgyarmat 25 5 8 12 32–48 23

14. Dombrád 26 6 3 17 27–48 21

15. Rakamaz 25 5 3 17 21–62 18

16. Kótaj 25 2 5 18 21–73 11

* egy büntetőpont levonva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!