Sport

2018.05.13. 21:37

"Ez a meccs is bebizonyította, hogy sokat kell még fejlődnünk"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 27. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hétvégén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 27. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hétvégén.

Nagyecsed–Tiszavasvári 0–1 (0–1)

Nagyecsed, 150 néző, v.: Homonai.

Nagyecsed: Makó – Sarkadi G. (Ádámszki), Zámbó K., Marinas, Ascsillán (Bulyáki A.), Somlyai, Homann, Bulyáki K., Dobos Z., Pócsi, Erdős M. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Tiszavasvári: Tóth N. – Szolyka T., Nagy K., Bakos T. (Gyurján R.), Cseh K. (Szolyka G.), Gál N. (Kóka K.), Orosz T., Kóka R., Pallai G., Bolega, Szaffián. Edző: Kiss Gábor. A hazai csapat mindent megtett a győzelemért, de a szerencse is ezúttal elpártolt tőle. Gól: Bakos T. Kiállítva: Tudja (93. perc). Ifi: 4–7.

Ádámszki Róbert: – Annyiban tudok gratulálni a Vasvárinak, hogy két helyzetből egyet értékesített. Nekünk továbbra is a helyzetkihasználással vannak óriási, de óriási problémáink. Ha már fél méterről sem tudjuk az üres kapuba fejelni a labdát, akkor nehéz lesz gólt szerezni...

Kiss Gábor: – Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, mert Nagyecseden nem könnyű kapott gól nélkül mérkőzést nyerni. Voltak ugyan meleg pillanatok a kapunk előtt, de azokat, ha szerencsével is, de sikerült kivédekeznünk.

Tuzsér–Kótaj 2–1 (1–1)

Tuzsér, 200 néző, v.: Takács A.

Tuzsér: Félegyházi – Szűcs Z., Gergely I. (Szilágyi D.), Zán P., Iván A., Dolhai M., Pukis, Setét R. (Pálinkás T.), Baglyos, Lakatos B. (Kovács D.), Jónás K. Edző: Antal István.

Kótaj: Czenki – Veres A., Hangácsi, Verner, Ferenczi F., Ujj L., Gulyás I., Balogh L., Szilágyi D., Virágh Cs., Hornyai. Edző: Pók Csaba. Alacsony színvonalú mérkőzésen egy góllal jobb volt a hazai csapat. Gól: Dolhai M., Baglyos, illetve Verner. Kiállítva: Pukis (47. perc). Ifi: elmaradt.

Antal István: – Megcsináltuk. Az ősszel és a tavaszi szezonban is sokan kiesőjelöltnek tituláltak bennünket, de bebizonyítottuk, hogy munkával és kitartással benn lehet tartani egy gyenge képességű társaságot is. Ez a meccs is bebizonyította, hogy sokat kell még fejlődnünk, borzalmasan nehéz mérkőzésen, tíz emberrel is megérdemelten nyertünk. Gratulálok a Kótaj hozzáállásához!

Pók Csaba: – Megemelem a kalapomat ezelőtt a tizenegy ember előtt, aki ezt a mérkőzést így végigjátszotta. Legutóbb azt mondtam, szégyelljék magukat azok, akik nem jöttek el a mérkőzésre, de most, hogy azok az emberek is cserbenhagyták a csapatot, akik kótajiak, nincs mit mondanom. Ennek ellenére, számunkra ez siker volt, hogy csaknem pontot szereztünk.

Vásárosnamény–Rakamaz 4–1 (3–0)

Vásárosnamény, 300 néző, v.: Takács Ákos.

Austria Juice-Vásárosnamény: Kardos Z. – Fejes J., Nagy D., Illés P. (Szabó J.), Danku A. (Zán B.), Balogh Gy., Lakatos T., Sebestyén G., Filep R. (Pálfi Z.), Lizák B., Lakatos I. Edző: Dudás Zoltán.

Rakamaz: Ovszijenko – Schmidt (Galambosi G.), Szabó P., Venczel I., Sárközi D. (Kacsúr), Vaszilkó, Tóth T. (Hadadi), Kóder (Demkó), Anderka (Seres K.), Tóth Z., Hornyák. Edző: Posta Sándor. A hazaiak szép gólokat szerezve, teljesen megérdemelten nyertek. Gól: Lizák B. 3, Lakatos T., illetve Hadadi. Ifi: 4–1.

Dudás Zoltán: – Az első félidőben nemcsak jól, úgy érzem, hatásosan is játszottunk, a két kapufa mellett több helyzetet is kihagytunk. Szünet után a nagy melegben kicsit visszábbvettünk.

Posta Sándor: – Jó iramú mérkőzésnek indult, a kiállításig kiegyenlített volt a játék, viszont emberhátrányban nem tudtunk egyenlő partnerei lenni az ellenfélnek, ez okozta a vereségünket

Sényő-Carnifex–Dombrád 3–0 (0–0)

Kemecse, 200 néző, v.: Bíró Cs.

Sényő: Gagyi - Klepács K., Lukács B., Burics (Takács Á.), Haburcsák B. (Fiumei), Phrakonkham (Ruska), Fodor A., Fabu, Marics G., Kapacina K. (Ács Á.), Barcsay M. Edző: Sándor Tamás.

Dombrád: Csáki - Dallos, Papp, Nagy M., Puskás Á., Flavio, Posta N., Varga D., Juhász Cs., Tamás L., Birke Cs. Edző: Tóth János. A nagy arányú sényői győzelmet a vendégek bravúrosan védő kapusa akadályozta meg. Gól: Fabu, Barcsay, Marics. Ifi: 3-2.

Sándor Tamás: – Ezt a győzelmet Jani bácsinak ajánljuk, örülünk hogy újra itt volt velünk. Az első félidőben naggyá tettük a vendégek kapusát, mintegy tizenöt, a tizenhatoson belüli ziccert hárított. Tetszetősen játszottunk, csak a gól nem akart összejönni.

Tóth Jánost nem értük el.

Nagyhalász–Mándok 2–2 (2–2)

Nagyhalász, 250 néző, v.: Tomori.

Nagyhalász: Dukát - Simon D., Balogh N. (Ludánszki), Varga D. (Bartha), Barzó G., Ladányi D., Gégény M., Hajzer L., Hudák M., Mátrai N. (Nagy), Da Silva (Tóth). Játékos-edző: Ludánszki István.

Mándok: Pécsi - Aria, Hidi N., Demjén A. (Dancs A.), Kohutka, Bodnár L., Szabó T., Buda P., Gyori J. (Patai M.), Vezhdel, Hegedüs T. Megbízott edző: Dancs Attila. Gól: Hajzer (11-esbol), Varga D.,illetve Bodnár L., Demjén A. Ifi: 11-0. Küzdelmes mérkozésen igazságos eredmémny. A hazaik csak a szünet után mutatták igazi arcukat.

Ludánszki István: – Sajnos ismét átaludtunk egy félidőt, a másodikban mindent megtettünk, de ma nem érdemeltünk három pontot. A következő meccsen próbálunk javítani.

Dancs Attila: – Ez is bizonyítja, hogy a csapat tud küzdeni egymásért ha van akarás akkor bármelyik csapatot meg lehet szorítani. Gratulálok a fiúknak.

Balkány–Mátészalkai MTK 0–0

Balkány, 250 néző, v.: Ésik I.

Balkány: Tóth - Sallai M., Bátyi L. (Simon Sz.), Oniszyko (Csatári Á., Hiuszár S.), Ádám D. (Kerezsi K.), Kállai, Hamar G. (Tatár E.), Csehil J., Potornai M., Jakab R., Gelsi L.Edző: Mirgai László.

Mátészalka: Somogyi - Szántó Z., Barnucz G., Lyáh, Csák Szabó D.), Tóth P., Bodó L. (Gergely M.), Magyari M., Lénárt G. (Parrgah M.), Tempfli I., Simonka R. (Fodor Cs.). Edző: Marius Botan. Küzdelmes mérkőzés volt, kevés helyzettel, ami a hazaiknak adódott, az kimaradt ezért igazságos a döntetlen.

Mirgai László: – Sajnos a sérültjeink nem hogy javulnának, még többen is vannak. Ohár Román nélkül a támadójátékunk akadozott, viszont a csapatot dicséret illeti a fiatalokat. Meg kellett elégednünk a döntetlennel.

Marius Botan: – Nagyiramú mérkőzés volt, egy gólos, végül nem szül örülünk az egy pontnak

Fehérgyarmat–Nyírgyulaj 0–2 (0–0)

Fehérgyarmat, 250 néző, v: Papp F.

Fehérgyarmat: Popovics (Popovics)- Viscsák Gy., Orosz F., Veress L., Petrohai G. (Margitics L.), Istenes E., Vajda A., Imre Zs. (Dasdcal), Szatke M., Lengyel M., Jakocska Cs. Edző: Siti Ferenc.

Nyírgyulaj: Oláh - Turbucz T., Czerula Zs., Angyalos, Hadházi Z. (nagy B.), Tóth B.,Orosz D., Fekete G., Nagy I. Gömze A., Sisak G. (Erdei Z.). Edző: Lukács Tibor. Gól: Feket G. 2 Kiállítva: Szatke M. (75.). Ifi: 1-2.

Elmaradt a csoda, mert befeketedett az ég a gyarmatiak felett, a hazaiaknak venniük kell egy nagy levegőt, s folytatniuk kell tovább a küzdelmet a kiesés elkerüléséért. Nagyon fontos volt, hogy a vendég bácsik és nénik legyenek megelégedve a viselkedésünkkel, nehogy dádá legyen megint Nyírgyulajban, mert Robika ha dühös lesz, akkor kő kövön nem marad...

Siti Ferenc: – A formajelavulást áttesszük jövő hétre a mai mérkőzésen a jobbik csapat nyert, bár a kiállítás nagyban közre játszott abban, hogy elveszítettük a mérkőzést. Mindezt a tárgyilagosság kedvéért.

Lukács Tibor: – A hazaiak szakosztályvezetője többször leírta, hogy a Nyírgyulaj az a hely, ahova nem szeret járni. Mi ezért dupla energiát mozgósítva megpróbáljuk a kívánságát teljesíteni.

Pénteken játszották: Tarpa–Baktalórántháza 1–1

A bajnokság állása

1. Sényő 26 25 1 – 94–14 76

2. Nyírgyulaj 27 19 4 4 56–29 61

3. Nagyhalász 27 14 9 4 47–21 51

4. Vásárosnamény 27 13 5 9 55–37 44

5. Nagyecsed 27 12 7 8 42–32 43

6. Mándok 27 12 7 8 46–37 43

7. Balkány * 26 12 5 9 43–34 40

8 Tiszavasvári 27 11 5 11 45–42 38

9. Tarpa 26 9 8 9 42–47 35

10. Tuzsér 27 9 5 13 31–44 32

11. Baktalórántháza 26 9 4 13 32–36 31

12. Mátészalka 26 6 7 13 32–54 25

13. Fehérgyarmat 26 5 8 13 32–50 23

14. Dombrád 27 6 3 18 27–51 21

15. Rakamaz 26 5 3 18 22–66 18

16. Kótaj 26 2 5 19 22–75 11 * egy büntetőpont levonva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!