Sport

2018.05.11. 13:51

"Ha a meccs nem is, a nyilatkozat biztos izgalmas lesz"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 26. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 26. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

 Pannónia-Zrt.-csoport

Tippel: Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője

Szombat: Ibrány (1.)-Nyírlugos 6.): – Hazai.

Vasárnap: Kemecse(3.)-Nagykálló (5.): – A két sajtóreferens csapata találkozik, ha a meccs nem is, a nyilatkozat biztos izgalmas lesz: X

Biri (11.)-Ramocsa (14.): – Ramocsának még kapaszkodnia kell, ettől függetlenül úgy érzem nem lesz könnyű dolguk Biriben!

Kállósemjén (7.)- Gávavencsellő (9.): – Semjént gondolom esélyesebbnek otthon, meg nekünk is az lenne jó ha botlana Gáva, így hazai!

Terem (16.)-Máriapócs (13.): – Ha a Terem szeretne még valamit ebben az osztályban, akkor minden pontra szüksége lesz: itt az alkalom.

Levelek (8.)-Encsencs (12.): – A Levelek tartalékosan is behúzza ezt a meccset

Nyírtelek (15.)-Újfehértó (4.): – A “futballozni akaró” csapatok egyike parádézhat a több sebből vérző Nyírtelek ellen!

Nyíribrony (10.)-Apagy (2:): – Nem egyszer sikerült már bizonyítanunk, hogy otthon bárkit el tudunk kapni, nem titok minden erőnkkel ezen leszünk most is!

Nyírerdő-csoport

Tippel: Cseh János, a Nyírmada edzője

Vasárnap: Rohod (16.)-Pátroha (4.): – Rohodnak élet-halál minden pont, de ha Pátroha komolyan veszi, akkor győz.

Nyírmada (14.)-Demecser (7.): – Sajnos nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy terveztük és a sok egyéni hibából pontokat veszítettünk, de hazai pályán nekünk mindenféleképpen csak a győzelem az elfogadható eredmény jelen helyzetünkben. Remélem ezt a fiúk is átérzik.

Gergelyiugornya (10.)-Nyírkarász (4.): – Karász a dobogóért hajt, ha nehezen is de szerintem győz.

Tiszaszentmárton (11.)-Ladányi TC (6.): – A sokkal jobb körülményekhez szokott ladányi csapat egy pontot fog hazavinni.

Őr (12.)-Tiszakanyár (1.): – Őr a negyedik forduló óta veretlen, és bravúros pontokat szerzett, de ha Kanyár első akar lenni, akkor mindenféleképen győznie kell. Tippem kettes.

Ajak (2.)-Vaja (8.): – Ajak nem veszíthet pontot otthon, ha a bajnokság végén a dobogón akar maradni, ezért hazai győzelmet tippelek.

Kék (15.)-Hodász (9.): – Kék biztos, hogy feledtetni akarja hazai pályán a vasárnapi kirándulás rossz emlékeit, annál is inkább, mert minden pontra óriási szüksége van, és ez most győzelem formájában három lesz.

Gyulaháza (3.)-Fényeslitke (13.) – Gyulaháza most elindul a gödörből fölfelé, és hozza a kötelezőt.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Kiss Ervin, a Nyírcsaholy edzője

Szombat: Vámosoroszi (5.)-Jánkmajtis (15.): – A szimpatikusabb majtisi csapatnak szurkolok, remélem pontot, pontokat szereznek.

Nyírcsaholy (8.)-Nábrád (11.): – A még hátralévő öt fordulóban szeretnénk kiengesztelni a csaholyi szurkolókat és vezetőket, ezért mindenképpen tavasszal először nyerni akarunk itthon.

Csenger (1.)-Mérk-Vállaj (10.): – Gratulálok Szilágyi Sanyiéknak a bajnoki címhez, kívánom, játsszanak sok gólos jó kis meccset!

Szatmárcseke (14.)-Tyukod (16.): – Ha Cseke benn akar maradni, mindenképen nyernie kell, így is lesz.

Kölcse (3.)-Tisztaberek (6.): – A Kölcse Csenger után a legjobb csapat, ha nehezen is, de nyerni fognak a szimpatikus Berek ellen

Beregdaróc-NAP-ÉP (4.)-Nyírmeggyes (2.): – Bármi lehet ezen a meccsen és Darócnak szurkolok.

Vasárnap: Kocsord (12.)-Csengersima (9.): – Kicsit szíven ütött Tóth Zoli nyilatkozata az egymás elleni meccs után, én még ezek után sem tudok csak jót kívánni a kocsordiaknak.

Tiszakóród (7.)-Milota (13.): – Gyulai Zsolti ne idegeskedjetek, most nyertek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!