Sport

2018.05.12. 19:53

"Ha már fél méterről sem tudjuk az üres kapuba fejelni a labdát, akkor nehéz lesz gólt szerezni..."

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Labdarúgás: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 27. forduló, szombati mérkőzések: A vásárosnaményi Lizák Benedek három góllal járult hozzá a Rakamaz legyőzéséhez.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Labdarúgás: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 27. forduló, szombati mérkőzések: A vásárosnaményi Lizák Benedek három góllal járult hozzá a Rakamaz legyőzéséhez.

Nagyecsed–Tiszavasvári 0–1 (0–1)

Nagyecsed, 150 néző, v.: Homonai.

Nagyecsed: Makó – Sarkadi G. (Ádámszki), Zámbó K., Marinas, Ascsillán (Bulyáki A.), Somlyai, Homann, Bulyáki K., Dobos Z., Pócsi, Erdős M. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Tiszavasvári: Tóth N. – Szolyka T., Nagy K., Bakos T. (Gyurján R.), Cseh K. (Szolyka G.), Gál N. (Kóka K.), Orosz T., Kóka R., Pallai G., Bolega, Szaffián. Edző: Kiss Gábor. A hazai csapat mindent megtett a győzelemért, de a szerencse is ezúttal elpártolt tőle.

Gól: Bakos T. Kiállítva: Tudja (93. perc). Ifi: 4–7.

Ádámszki Róbert: – Annyiban tudok gratulálni a Vasvárinak, hogy két helyzetből egyet értékesített. Nekünk továbbra is a helyzetkihasználással vannak óriási, de óriási problémáink. Ha már fél méterről sem tudjuk az üres kapuba fejelni a labdát, akkor nehéz lesz gólt szerezni...

Kiss Gábor: – Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, mert Nagyecseden nem könnyű kapott gól nélkül mérkőzést nyerni. Voltak ugyan meleg pillanatok a kapunk előtt, de azokat, ha szerencsével is, de sikerült kivédekeznünk. Még egyszer ismételni tudom magam, óriási gratuláció jár a fiúknak.

Tuzsér–Kótaj 2–1 (1–1)

Tuzsér, 200 néző, v.: Takács A.

Tuzsér: Félegyházi – Szűcs Z., Gergely I. (Szilágyi D.), Zán P., Iván A., Dolhai M., Pukis, Setét R. (Pálinkás T.), Baglyos, Lakatos B. (Kovács D.), Jónás K. Edző: Antal István.

Kótaj: Czenki – Veres A., Hangácsi, Verner, Ferenczi F., Ujj L., Gulyás I., Balogh L., Szilágyi D., Virágh Cs., Hornyai. Edző: Pók Csaba. Alacsony színvonalú mérkőzésen egy góllal jobb volt a hazai csapat.

Gól: Dolhai M., Baglyos, illetve Verner. Kiállítva: Pukis (47. perc). Ifi: elmaradt.

Antal István: – Megcsináltuk. Az ősszel és a tavaszi szezonban is sokan kiesőjelöltnek tituláltak bennünket, de bebizonyítottuk, hogy munkával és kitartással benn lehet tartani egy gyenge képességű társaságot is. Ez a meccs is bebizonyította, hogy sokat kell még fejlődnünk, borzalmasan nehéz mérkőzésen, tíz emberrel is megérdemelten nyertünk. Gratulálok a Kótaj hozzáállásához!

Pók Csaba: – Megemelem a kalapomat ezelőtt a tizenegy ember előtt, aki ezt a mérkőzést így végigjátszotta. Legutóbb azt mondtam, szégyelljék magukat azok, akik nem jöttek el a mérkőzésre, de most, hogy azok az emberek is cserbenhagyták a csapatot, akik kótajiak, nincs mit mondanom. Ennek ellenére, számunkra ez siker volt, hogy csaknem pontot szereztünk.

Austria Juice-Vásárosnamény–Rakamaz 4–1 (3–0)

Vásárosnamény, 300 néző, v.: Takács Ákos.

Vásárosnamény: Kardos Z. – Fejes J., Nagy D., Illés P. (Szabó J.), Danku A. (Zán B.), Balogh Gy., Lakatos T., Sebestyén G., Filep R. (Pálfi Z.), Lizák B., Lakatos I. Edző: Dudás Zoltán.

Rakamaz: Ovszijenko – Schmidt (Galambosi G.), Szabó P., Venczel I., Sárközi D. (Kacsúr), Vaszilkó, Tóth T. (Hadadi), Kóder (Demkó), Anderka (Seres K.), Tóth Z., Hornyák. Edző: Posta Sándor. A hazaiak szép gólokat szerezve, teljesen megérdemelten nyertek.

Gól: Lizák B. 3, Lakatos T., illetve Hadadi. Ifi: 4–1.

Dudás Zoltán: – Az első félidőben nemcsak jól, úgy érzem, hatásosan is játszottunk, a két kapufa mellett több helyzetet is kihagytunk. Szünet után a nagy melegben kicsit viszábbvettünk.

Posta Sándor: – Jó iramú mérkőzésnek indult, a kiállításig kiegyenlített volt a játék, viszont emberhátrányban nem tudtunk egyenlő partnerei lenni az ellenfélnek, ez okozta a vereségünket.

Pénteken játszották:

Tarpa–Baktalórántháza 1–1 (0–1)

Tarpa, 150 néző, v.: Resán G.

Tarpa: Rácz T. – Ködöböcz (Péter Gy.), Ricsei, Törtei (Szolomka), Mándi L., Rozman S. (Djacsenko), Illés Gy. (Kemény G.), Antal R., Barta F., Szidor (Kacsó), Verejcsi. Játékos-edző: Rozman Sándor.

Baktalórántháza: Borkó – Ráti, Kozma J. (Csordás G.), Lakatos I., Sitku Á. (Kántor F.), Lakatos L., Balogh P., Rakóczi, Nagy T., Toldi A. (Bodnár G.), Zakor (Pénzes Á.).. Edző: Gebri Pál. Nagyon alacsony színvonalú mérkőzésen keveset volt játékban a labda, reális eredmény született.

Gól: Mándi L., illetve Nagy T. Ifi: 17–1.

Rozman Sándor: – Nagyon jó iramú „megye hármas” mérkőzésen az ellenfél egy kapura gurított lövéssel értékes győzelemmel felérő egy pontot szerzett. Némelyik játékosom csak azért volt a pályán, hogy felhúzhassa magára a tarpai mezt. Az idény legrosszabb játékával mégis csak pontot szereztünk. Gratulálok az ifik fölényes győzelméhez.

Gebri Pál: – Küzdelmes mérkőzésen minimális célunkat elértük, ha kicsit jobban koncentrálunk, eredményesebbek is lehettünk volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!