Sport

2018.05.16. 18:10

Marsós sikerek egyéniben és csapatban is

Nyíregyháza - A III. osztályú bajnokságban szépen menetel, már négy győzelemnél tart a nyíregyházi legénység.

Nyíregyháza - A III. osztályú bajnokságban szépen menetel, már négy győzelemnél tart a nyíregyházi legénység.

Országos korosztályos versenyt rendeztek a nyíregyházi Marso Teniszcentrumban, ahol a hazai versenyzőknek is jutott a sikerekből. A Marso-kupán a 18 éves lányok korosztályában házidöntőt játszottak a Marso TC játékosai, közülük Zöldi Alízé lett az első hely, Salamon Eszter pedig a második helyen végzett. A 12 éves fiúk között Juhász Bence zárt dobogós helyen, ő harmadik lett. A korosztályos ranglistát pontot adó további nyári versenyek közül a június 19-28. között esedékes korosztályos vidékbajnokság lesz a legrangosabb, emellett június 9-10-én rendezik meg a Somlai Sándor-emlékversenyt, július 28-29-én pedig az újabb Marso-kupát.

Újabb két győzelmet szerzett a Marso TC legénysége a III. osztályú csapatbajnokságban. a nyíregyháziak előbb idegenben győzték le 7–2-re az Uniqe SE-Állványmester csapatát, majd hazai pályán ugyancsak 7–2-re a Palotai TTE-t. Szombaton 10 órától következik a megyei rangadó, amelyen a Fehérgyarmati TK lesz a vendég a Marso Teniszcentrumban.

A klubhoz kapcsolódó hír, hogy toborzót hirdetnek 6-12 éves fiúk és lányok részére. A részletekről a +3630/741-9161-es telefonszámon lehet érdeklődni.

Marso-kupa

Korosztályos verseny, Nyíregyháza

F12: 1. Varga Ákos (DUSE), 2. Fehér Alexander (MTK), 3. Juhász Bence (Marso TC).

L12: 1. Mendre Mirtill, 2. Kerekes Lilla, 3. Péter Lili (valamennyi DUSE).

L18: 1. Zöldi Alíz (Marso TC), 2. Salamon Eszter (Marso TC), 3. Háda Nikolett (Tenisz Park).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!