Sport

2018.05.04. 15:25

"Nem csak az ellenféllel, a pályával is meg kell majd küzdeniük"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 25. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 25. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Pannónia-Zrt.-csoport

Tippel: Marcsek Zoltán, a Gávavencsellő edzője

Szombat

Újfehértó (5.)-Levelek (8.): – Két támadó focit játszó csapat. Azért a Fehértó jobb csapat, és nyer!

Vasárnap

Apagy (2.)-Terem (16.): – Nem véletlen a tabellán elfoglalt helyezés. Hazai győzelem!

Máriapócs (13.)-Kállósemjén(7.): – A hazaiak jók otthon, a Semjén stabil csapat. Döntetlen!

Gávavencsellő (10.)-Biri (11.): – Ősszel is nagyon jó meccset játszottunk Biriben, remélem a meccs vége nem lesz olyan feszült! Ne kelljen visszafelé nézegetnünk a tabellán.

Ramocsaháza (15.)-Nyírtelek (14.): – A Nyírteleknek azt a harcos játékot kell nyújtani, amit ellenünk mutatott! Most nem egy Ibrány ellen játszanak, ezért bármi megtörténhet!

Encsencs (12.)-Kemecse (3.): – Nem is tudom miért, de a Kemecsének szurkolok! Remélem, az encsencsieknek nem lesz gondjuk a játékvezetőkkel! Kettes!

Nagykálló (4.)-Ibrány (1.): – Ez egy rázós meccs lesz a vendégeknek, de mindenképpen nyernek!

Nyírlugos (6.)-Nyíribrony (9.): – Az Ibrony hazai pályán jó, a Lugos mindenhol! Szerintem sima hazai!

Nyírerdő-csoport

Tippel: Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője

Szombat

Tiszakanyár(3.)–Tiszaszentmárton (11.): – Nagyon sűrű az élmezőny, nem nagyon fér már bele részünkről több hiba. Hazai pályán mindenképpen győzni szeretnénk a teljesen kiszámíthatatlan vendégek ellen.

Vasárnap

Fényeslitke (14.)-Gergelyiugornya(10.): – Egyik csapat sincs túl jó formában tavasszal, ezért úgy gondolom, hogy hasonló képességű csapatok találkozóján döntetlen születik.

Nyírkarász (4.)-Nyírmada (13.): – Jobb csapat a Nyírkarász, hazai pályán nem gondolom, hogy belehibáznak a jobb sorsra érdemes vendégek ellen.

Demecser (8.)-Rohod (16.): – A Demecser tavasszal szoros meccseken hol győz, hol veszít, hol döntetlent játszik. Szerintem most győzni fog a sereghajtó ellen.

Pátroha (5.)-Kék (15.): – Ha a Kék bent akar maradni ebben az osztályban, akkor el kellene kezdenie gyűjtögetni a pontokat, de szerintem ez nem ebben a fordulóban fog megtörténni. Hazai győzelmet tippelek, bár Pátrohán volt már egy meglepetéseredmény tavasszal.

Hodász (9.)-Ajak (1.): – A hazaiak rosszul kezdték a tavaszt, de lassan ébredeznek a téli álomból. Remélem, hazai pályán tesznek nekünk egy szívességet…

Vaja (7.)-Őr (12.): – Az Őr tavasszal kimondottan jól szerepel. Ugyanez elmondható a hazaiakról is, bár ők az elmúlt két fordulóban vereséget szenvedtek, így ők nem túl jó előjelekkel várják ezt a meccset. Döntetlenre tippelek.

Ladányi TC (6.)-Gyulaháza (2.): – A Ladány egy nagyon kellemetlen stílusban futballozó csapat, hazai pályán mindenkire veszélyesek. Ők a másik csapat, akik szívességet tehetnek nekünk ebben a fordulóban, egy masszív és jó Gyulaháza ellen.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője

Szombat

Tisztaberek (6.)-Szatmárcseke (14.): – Ez az a meccs, ahol bármi előfordulhat.

Nyírmeggyes (3.)-Nyírcsaholy (8.): – Természetesen mindenféleképpen a győzelem az elfogadható hazai pályán, sajnos hosszabb a sérültjeink listája. Dupla erővel fogunk küzdeni a csaholyiak ellen.

Csengersima (9.)-Vámosoroszi (5.): – Az orosziaknak nem csak az ellenféllel, a pályával is meg kell majd küzdeniük.

Jánkmajtis (15.)-Tiszakóród (7.): – A Majtis benn akar maradni, mindent meg fog mozgósítani azért, hogy nyerjen.

Milota (13.)-Kölcse (4.): – Az utóbbi időben összekapta magát Milota, így nehéz dolga lesz a Kölcsének

Tyukod (16.)-Csenger (1.): – A száz góljukhoz még hozzátesznek párat a csengeriek

Vasárnap

Nábrád (11.)-Kocsord (12.): – A Nábrád van olyan jó csapat, hogy otthon tartsa a három pontot.

Mérk-Vállaj (10.)-Beregdaróc (2.): – Ha a mérkiek úgy játszanak, mint legutóbb a kocsordiak ellen, akkor meglepetés születhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!