Sport

2018.05.25. 10:31

Nyíregyházi Kosársuli - Érzelemdús mérkőzés várható

Nyíregyháza - Papp Klaudia és mások is a búcsúmeccsüket játsszák szombaton a Nyíregyházi Kosársuliban.

Nyíregyháza - Papp Klaudia és mások is a búcsúmeccsüket játsszák szombaton a Nyíregyházi Kosársuliban.

Az nem lehet kérdéses, hogy a zsinórban kilenc győzelemnél tartó Nyíregyházi Kosársuli legyőzi-e a középházi rájátszás (10-18. helyért) utolsó helyén álló, ebben a szakaszban csupa vereséget, összesen tízet begyűjtő Zalaegerszegi TE NKK II-es csapatát. Mert le fogja győzni, ebben biztosak lehetünk.

A kérdés inkább az, hogy a lelkekre miként hat majd a mérkőzés. Többen ugyanis a búcsúmeccsüket játsszák a nyíregyházi csapatban. Vannak, akik a továbbtanulás miatt búcsúznak, és van Papp Klaudia, aki feljebb lép egy szintet, és a következő bajnokságban már ott szerepel, ahol évek óta helye lenne: az NB I A csoportban.

A kiváló irányító aláírta szerződését a BEAC csapatához, így aztán nevelőegyesületében, az NYKS-ben szombaton (kezdés 16 órakor) lép pályára – vélhetően – utoljára.

– A mérkőzésnek nincs különösebb tétje, hiszen a csoportunk második helyéről, tehát összesítésben a tizenegyedik pozícióról már nem mozdulhatunk el – mondta Farkasinszki Gyuláné. – Az előttünk álló Diósgyőr U23-as csapata már befejezte szereplését, és bár a győzelmek számát tekintve őt még utolérhetjük, de az egymás elleni eredményekben a miskolciak a jobbak. Ennek ellenére cseppet sem mindegy, hogy milyen eredményt érünk el, hiszen győzelemmel szeretnénk búcsúzni a hosszúra nyúlt bajnoki évtől, a szurkolóktól és persze a távozó játékosainktól is.

A nyíregyháziak idegenben 69–55-re győzték le a zalaegerszegieket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!