Sport

2018.05.18. 08:41

"Szeretnénk beszállni a matekszakkörbe" - Ádámszki Róbert is bevetésre kész

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Mándokon a balkányiak lépnek pályra, Tarpán a bajnokot fogadják.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Mándokon a balkányiak lépnek pályra, Tarpán a bajnokot fogadják.

A hat csapat ismét nemzetközi tempóban gyűrte a pontvadászatot a Tiszántúli Takarék megyei I. osztályban. Szerdán három meccset rendeztek, a játékosoknak nem sok idejük maradt a regenerálódásra, hiszen a hét végén jön az újabb kör. Az edzőváltás után a Rakamaz fontos három pontot szerzett, ennek értékét alaposan növelheti, ha ismét hazai pályán legyűrnék a fehérgyarmatiakat. A szatmári alakulatnak legalább ennyire szüksége van a pontra, pontokra, így izgalmas mérkőzés várható. Nyírgyulajon a nagyecsediek vendégesednek. Ádámszki Róbertnek fényesítenie kell a focicsukát, mert kevesen vannak, így a kezdőbe kell raknia magát.

Szalkán jó a hangulat

A tarpaiak bizonyára szeretnék feledtetni a hétközi vereséget, ám ez igencsak nehéznek ígérkezik, lévén, hogy a bajnok sényőieket látják vendégül. Mándokon a balkányiak vizitálnak, a kótajiak a bronzérmes nagyhalásziakat fogadják.

A mátészalkai együttes feldobva várja a vásárosnaményi különítményt, amely képes lehet három ponttal távozni.

27. forduló (17., ifi: 15): szakvezetői várakozások

Szombat

Tarpa(9.)-Sényő-Carnifex (1.)

Rozman Sándor, tarpai edző: – Nagyon csalódott vagyok a rakamazi vereség miatt. Remélem, a játékosaim is így gondolkodnak és felkészülnek arra, hogy nem a sereghajtóval jászunk, hanem a bajnokkal. Elnézést kérek a vezetőktől, szégyellem magam a csapat nevében a szerdai vereség miatt. Remélem, a játékosaim is így érzik, és van javítani valónk.

Sándor Tamás, sényői edző: – Nehéz mérkőzésre számítunk, mert a tarpaiak biztos ki akarják köszörülni a szerdai csorbát. Nekünk ezek a mérkőzések nagyon jól jönnek az osztályozó előtt.

Tiszavasvári (8.)-Baktalórántháza (11.)

Kiss Gábor, tiszavasvári edző: – A múlt heti idegenbeli győzelmünknek akkor lesz igazi értéke, ha ezen a nehéznek ígérkező mérkőzésen is eredményesen tudunk szerepelni.

Gebri Pál, baktalórántházi edző: – Egy újabb idegenbeli megmérettetés, szeretnénk folytatni sorozatunkat, ami nem lesz egyszerű feladat Vasváriban.

Mátészalka (12.)-Vásárosnamény (4.)

Marius Botas, mátészalkai edző: – Mivel megint három nap van, remélem, sikerült összeszedni a srácokat egy jó csapat ellen. Frissen, jó hangulatban a hazai szurkolók előtt mindhárom pontot megszerezzük.

Dudás Zoltán, vásárosnaményi edző: - Szomszédvári rangadó, amelynél mindegy, hogy ki hol helyezkedik a tabellán, mindig háromesélyes. Amit ősszel elvett tőlünk a Szalka, azt vissza akarjuk szerezni. Ha az utóbbi mérkőzéseken mutatott formában lépünk pályára, akkor még több is lehet.

Mándok (6.)-Balkány (7.)

Dancs Attila, mándoki edző: – Amennyiben olyan odaadással fogunk játszani, mint legutóbb, és hazai pályán ez a minimum, akkor bármilyen eredmény születhet.

Mirgai László, balkányi edző: – A Sényő ellen szerdán voltak biztató jelek, csak sajnos a támadójátékunk a sérültek miatt nem volt elég hatékony. Bízom benne, hogy hétvégére Kállai Gabiék vissza tudnak állni és erősödünk előre. Amennyiben így lesz, akkor sikerülhet pontot, vagy pontokat szereznünk.

Dombrád (14.)-Tuzsér (10.)

Antal István, tuzséri edző: – Boldogok vagyunk, hogy a matekóráról igazoltan távol maradhatunk, a hét végén szeretnénk folytatni a sikersorozatunkat.

Nyírgyulaj (2.)-Nagyecsed (5.)

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: - Nagy gratuláció a csapatnak, hiszen az egyesület legjobb eredményét elérve három fordulóval a bajnokság vége előtt ezüstérmet szereztünk. Remélem, hogy hátralévő mérkőzésen is motiváltak lesznek a srácok.

Ádámszki Róbert, nagyecsedi edző: – Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, de most tényleg tízen vagyunk összesen. Valószínűleg kezdő leszek én is; az, hogy ez mire lesz elég Nyírgyulajban, azt nem tudom.

Vasárnap

Rakamaz (15.)-Fehérgyarmat (13.)

Szász Simon, rakamazi egyesületi elnök: – A hat hete veretlen Tarpát sikerült lelkesen és jó játékkal legyőzni, ezt szeretnénk folytatni.

Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: – Szeretnénk beszállni a matekszakkörbe, viszont ehhez a hatpontos mérkőzéseket meg kell nyernünk

Kótaj (16.)-Nagyhalász (3.)

Pók Csaba, kótaji edző: – Szomszédvári találkozó, igyekszünk tisztességesen helyt állni ebben az összetételben.

Ludánszki István, nagyhalászi játékos­edző: – Úgy gondolom, csak magunknak tudjuk nehézzé tenni a mérkőzést. Azon leszünk, hogy bebiztosítsuk a tabellán a harmadik helyezésünket.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!