Sport

2018.06.24. 08:52

Bicsák Bence és Bragmayer Zsanett címvédése a triatlon sprint ob-n

Baja - A férfiaknál Bicsák Bence, a nőknél Bragmayer Zsanett védte meg címét szombaton a triatlonosok sprinttávú országos bajnokságán Baján.

Baja - A férfiaknál Bicsák Bence, a nőknél Bragmayer Zsanett védte meg címét szombaton a triatlonosok sprinttávú országos bajnokságán Baján.

A férfiaknál Bicsák mögött Lehmann Csongor végzett a második, Király István a harmadik helyen. A nőknél Bragmayer után Sebők Klaudia ért célba másodikként, míg Soós Fanni Kinga harmadikként.

"Kemény verseny volt, jó úszás után végig támadtam kerékpáron, de a többiek is erősek voltak. A futás során jól éreztem magam, örülök a címvédésnek" - nyilatkozta az MTI-nek Bicsák Bence.

Bragmayer elmondta: végig kontroll alatt tartotta a versenyt, ami önbizalmat ad számára a következő megmérettetésekre.

A sprint távon 750 métert úsznak, húsz kilométert kerékpároznak és zárásként öt kilométert futnak a versenyzők, akik a változékony nyári időjárásban ideális hőmérsékleten, 20 Celsius-fokon, de erős szélben küzdöttek meg egymással.

Eredmények:

férfiak:

1. Bicsák Bence (PSN Zrt.) 55:52 perc

2. Lehmann Csongor (Tiszaújvárosi TK) 56:04

3. Király István (Mogyi SE Baja) 56:23

nők:

1. Bragmayer Zsanett (Equilor Team Újbuda SE) 1:02:03 óra

2. Sebők Klaudia (Dr. Bátorfi-Agria KTK) 1:03:45

3. Soós Fanni Kinga (Fergeteg Triatlon SE) 1:04:08

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!