Sport

2018.06.02. 20:33

Deskó Dávid tucatnyi gólja

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Deskó Dávid emlékezetessé tette magának a megyei elsőosztályú focibajnokság zárását.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Deskó Dávid emlékezetessé tette magának a megyei elsőosztályú focibajnokság zárását. A naményi játék Kótajban tizenkétszer talált a kapuba, egyszer tizenegyesből. Ezzel a góllövő lista élére is rúgta magát. A bajnok sényőiek és a második nyírgyulajiak ikszeltek, a bronzérmes halásziak nyertek. A Dombrád egy pontot szerzett a búcsúmeccsen a rakamaziak pedig kikaptak.

Labdarúgás: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 30. forduló

Sényő-Carnifex–Baktalórántháza 1–1 (1-1)

Kemecse, 20 néző, v.: Király A. ű

Sényő: Gagyi - Fiumei, Klepács, Ács Á. (Marics G.,), Lukács B. (Ruska), Lakatos L., Haburcsák B., Phrakonkham, Fodor A., Fabu, Kapacina. Edző: Sándor Tamás.

Baktalórántháza: Borkó (Tóth K.,) - Lakatos I., Kántor F. (Fábri Z.), Pénzes Á., Toldi A., Ráti G., Zakor J. (Lakatos L.), Csordás G., Rakóczi Zs., Balogh P. (Bodnár G.,), Nagy T. Edző: Gebri Pál. Négy kapufa és több helyzet is kevés volt a hazaiaknak a győzelemhez.

Gól: Fodor A. illetve Toldi. Ifi: 1-4.

Sándor Tamás: – Nehéz bármit is mondanom, mert az első félidőben 6-1-re kellett volna vezetni. És nem kis helyzetecskékre gondolok. Gálázhattunk volna, kellemes ellenfél volt a Bakta, ám megint csak egyszer találtunk a kapuba. Megpróbáljuk összeszedni magunkat az osztályzóra, fejben elfáradtak a fiúk, egy hónap alatt kilenc meccset játszottak.

Gebri Pál: – A csapatom serényen tette a dolgát, sokat tettünk a pontszerzésért, büszke vagyok minden játékosomra.

Mátészalkai MTK–Nyírgyulaj 3–3 (1–2)

Mátészalka, 200 néző, v.: Sipos L.

Mátészalka: Somogyi - Szántó Z., Farkas Z., Barnucz, Paragh M., Lyáh, Petrohai M., Bodó, Magyari , Tempfli I., Simonka R. Edző: Marius Botan.

Nyírgyulaj: Opre - Turbucz, Czerula Zs. (Asztalos A.), Tóth B., Orosz D., Fekete G., Nagy I., Gömze, Nagy B. (Sánta) , Siska, Oxi. Edző: Lukács Tibor. Az első félidőben ziccereket hagytak ki a hazaiak, szünet után összekapták magukat.

Gól: Somogyi (11-esból), Petrohai (11-esből), Szántó, illetve Gömze 2, Fekete.

Marius Botan: – Örülök, hogy a második helyezettől nem kaptunk ki és így nem vereséggel zártuk a szezon.

Lukács Tibor: – A csapat mindent megtette a győzelemért, mégsem sikerült nyerni.

Mándok–Fehérgyarmat 4–0 (1–0)

Mándok, 150 néző, v.: Veres J.

Mándok: Pécsi, Kohutak, Ari, Hidi, Szabó T., Sipos T., Buda P. (Raduly), Erős G. (Patai) , Győri J. (Demjén), Vezhdel, Hegedűs T.Edzõ: Dancs Attila.

Fehérgyarmat: Jakocska - Gál R., Popovics, Viscsák, Orosz F., Veress L., Petrohai G. (Dascal), Istenes E. (Margitics), Vajda A. (Farkas A.), Szatke M., Lengyel M. Edző: Siti Ferenc. Megérdemelt hazai siker.

Gól: Erős 2, Buda, Hidi. Ifi: 2-8.

Dancs Attila: – Kellemes ellenfél, magabiztos győzelem, gratulálok a fiúknak.

Siti Ferenc: – A régi dakota közmondás szerint, amelyet az előbb én találtam ki: az a futballista, akit a meccsnapon motiválni kell, az vagy halott, vagy sportágat tévesztett. Ennek ellenére köszönet a játékosoknak az egész évi munkához, a vezetőségnek a belém vetett hitet. Az biztos két hétig még a tévében sem nézek focimeccset.

Kótaj–Austria Juice-Vásárosnamény 1–15 (0–6)

Kótaj, 150 néző, v.: Csikai

Kótaj: Czenki (Csikós) - Veres A., Rácz R., Kálya, Kovács P., Gulyás I., Krosoveczki M., Ujj L., Virágh Cs., Kovács Á., Hornyai D. Edzõ: Pók Csaba.

Vásárosnamény: Kardos - Fejes J., Nagy D., Illés P., Balogh Gy., Lakatos T., Deskó, Sebestyén G., Filep R., Bancsi G., Lakatos I. Edzõ: Dudás Zoltán.

Nem volt egy súlycsoportban a két csapat.

Gól: Czenki, illetve Deskó 12 (egyet 11-esből), Lakatos, Bancsi, Nagy D.,Ifi: 1-5.

Pók Csaba: – Nem sikerült szépen búcsúzni ettől az osztálytól, de jelenlegi állapotunkban és helyzetünkben ezek a játékosok most nem voltak többre képesek.

Dudás Zoltán: – Az ificsapatunk egy ezüstéremmel, a felnőttek egy negyedik hellyel, és egy gólkirályi címmel köszönik meg a vezetőségnek, hogy előteremtették ehhez a feltételeket. Én pedig ehhez gratulálok mindenkinek.

Dombrád–Balkány 1–1 (0–0)

Dombrád, v.: Kósa Gy.

Dombrád: Csáki - Molnár T., Birke (Flavio), Pap, Németh T. (Kromplák), Dallos L., Puskás Á., Posta N., Géci, Nagy M., Varga D., Edzõ: Tóth János.

Balkány: Hegyes - Sallai M., Bátyis L., Oniszyko, Ádám D. (Potornai), Kállai G., Hamara G., Csehil (Simon), Csatári Á., Jakab R., Gelsi L.

Edző: Mirgai László. A vendégek sok helyzetet elpuskáztak így csak egy ponttal távoztak.

Gól: Dallos, illetve Kállai. Ifi: 1-2.

Mirgai László: – Rég volt ilyen mérkőzésünk, amikor ennyi helyzetet kidolgoztunk, Kállai Gábor legalább ötször állt a kapussal szemben, aztán ahogy lenni szokott, a hazaiak szabadrúgásból vezetéshez jutottak. Végül egy lehetetlen helyzetből Kállai csak betalált. Gratulálok a hazaiaknak is mert nagy akarattal futballoztak és ezért élvezhető, jó meccset játszottunk.

Tarpa–Nagyhalász 0-2 (0–2)

Tarpa, 200 néző, v..: Tordai.

Tarpa: Shosh - Ricsei F., Péter Gy., Törtei, Mándi L., Rozman S. (Varjú), Gajdos G. (Kacsó), Illés, Antal R., Barta F. (Vereytsi), Djácsenkó (Kemény). Technikai vezető: Szécsi Szabolcs.

Nagyhalász: Dukát - Simon D., Balogh N. (Ludánszki), Tóth G., Barzó G., Ladányi D., Gégény M., Bartha Z. (Mátrai), Nagy N. (Kató I.), Hudák M., Bognár A. Játékos-edző: Ludánszki István.

Aki a futballt játszotta, az nyerte meg a mérkőzést.

Gól: Simon, Nagy. Ifi: 2-0.

Szécsi Szabolcs: – Az első félidőben leckét kaptunk a futball minden ízéről, a második igazából csak eltelt, talál a már visszavonult tarpai focisták is végig bírták volna, akaratgyengén, elképzelés nélkül nem lehet futballozni a tarpai mezben.

Ludánszki István: – Méltóképpen zártuk az évet, gratulálok a játékosaimnak a harmadik helyhez, Köszönöm az egész éves teljesítményüket. Az ificsapatnak is gratulálok a bronzéremhez. Hajrá Halász.

Tiszavasvári–Tuzsér 2–1 (0–1)

Tiszavasvári, 150 néző, v.: Sándor Cs.

Tiszavasvári: Tóth - Szolyka T., Nagy K., Kondora R., Cseh K., Gál N. (Orosz T.), Gyurján R. (Tudja), Szaffián Sz., Szolyka G. (Szabó J.), Kóka R. (Kóka K.), Pallai G. Edző: Kiss Gábor.

Tuzsér: Félegyházi - Szűcs Z., Gergely I. (Pálinkás T.), Zán P., Iván A., Dolhai M., Setét R., Baglyos L., Lakatos B., Kovács D., Pukis A. (Balogh Zs.) Edző: Antal István. Kiváló labdarúgó időben megérdemelt sikert aratott a hazai csapat.

Gól: Szolyka, Szaffián, illetve Kovács. Ifi: 9-4.

Kiss Gábor: Egy kis helyre igazítással szeretném kezdeni, ugyanis csapatomban nem "vitézek" hanem kiváló játékosok szerepelnek, akik bárhol megállják a helyüket. Habár ma egy kicsit visszafogottabb teljesítményt nyújtottak, így is teljesen megérdemelten nyerték meg ezt a mèrkőzèst. Ezzel a sikerrel nagyszerűen zártuk le a tavaszi szezont, azonban valószínűleg egy korszak is vèget èrt.... Meg szeretnèm köszöni a játèkosoknak az elmúlt időszakban mutatott hozzáállást, ès teljesítmènyt, továbbá mèg egy szemèlynek László Zoltánnak. Köszönjük Zoli bá.

Antal István: – Szépen akartunk búcsúzni, ez nyolcan percig benne is volt a játékunkban, de az utolsó tíz percben felőrölt bennünket a Vasvári és megérdemelten nyert.

Rakamaz–Nagyecsed 1–4 (1–2)

Rakamaz, 100 néző, v.: Takács A.

Rakamaz: Péter - Kacsúr A., Schmidt P., Szabó P. (Hadadi), Venczel I., Seres K. (Sárközi), Vaszilkó A., Tóth T. (Daru), Murák K., Tóth Z., Hornyák M. (Demkó). Megbízott játékos-edző: Venczel Imre.

Nagyecsed: Makó - Ádámszki (Rostás), Sarkadi,Zámbó K. (Jóni), Somlyai G., Homann., Bulyáki K., Bulyáki A. (Király), Dobos Z., Erdős M., Pócsi B.Játékos-edző: Ádámszki Róbert. Megérdemelten nyertek az ecsediek.

Gól: Seres, illetve Ádámszki, Somlyai , Erdős (11-esből). Jóni. Ifi: 15-0.

Szász Simon, rakamazi egyesületi elnök: – Sajnos nem sikerült győzelemmel búcsúzni.

Ádámszki Róbert: – A szezont könnyed győzelemmel zártuk, azért gratulálok a csapatnak. A megyének most egyért kell még szurkolni, hogy a Sényő jusson fel..

A bajnokság végeredménye:

1. Sényő 30 27 2 1 98–16 83

2. Nyírgyulaj 30 20 5 5 62–36 65

3. Nagyhalász 30 16 9 5 55–23 60

4. Vásárosnamény 30 15 5 10 74–38 50

5. Nagyecsed 30 14 7 9 50–37 49

6. Balkány * 30 14 6 10 52–38 47

7. Tiszavasvári 30 14 5 11 52–45 47

8. Mándok 30 13 7 10 51–44 46

9. Tarpa 30 9 9 12 42˜–51 36

10. Baktalórántháza 30 10 5 15 39–44 35

11. Mátészalka 30 9 8 13 41–57 35

12. Tuzsér 30 9 6 15 33–49 33

13. Fehérgyarmat 30 7 8 15 36–57 29

14. Dombrád 30 7 4 19 31–58 25

15. Rakamaz 30 6 3 21 27–75 21

16. Kótaj 30 2 5 23 23–101 11

* egy büntetőpont levonva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!