Sport

2018.06.28. 11:32

Kisvárda Master Good - A Videoton vendégeként kezdenek

Kisvárda - A tervek szerint a szabolcsiak a Fradit fogadnák a stadionavatón.

Kisvárda - A tervek szerint a szabolcsiak a Fradit fogadnák a stadionavatón.

A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették az OTP Bank Liga 2018/19-es idényének sorsolását. A szezon július 21-én kezdődik, és május 19-éig tart. A csapatok ezúttal is háromszor mérkőznek meg egymással. Mivel a kisvárdai pálya még nincs százszázalékos állapotban, az újonc Kisvárda Master Good idegenben a címvédő Videoton ellen kezd Felcsúton.

Felcserélt pályaválasztói jog

A stadionuk építése miatt a szabolcsiak a második forduló pályaválasztói jogát is felcserélnék a Honvéddal, amihez a kispestiek hozzájárulása és a szövetség rábólintása is kell. Amennyiben így lesz, az első hazai mérkőzést – remélhetőleg már az új arénában – augusztus 11-én a Ferencváros elleni derbi jelenti. Még egy érdekesség: az első négy fordulóban a négy, nemzetközi kupában induló csapat lesz az ellenfelünk, így attól függően, hogy ők meddig lesznek versenyben, előfordulhat, hogy ebben az időszakban majd vasárnaponként lép pályára a kisvárdai csapat. A végleges és órára lebontott menetrend később, illetve szakaszonként készül el. A sorsolást holnapi számunkban közöljük.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!