Sport

2018.06.30. 19:48

Kisvárdai győzelem

Kisvárda - Vári Barnabás tizenegyese döntött a kassaiak ellen.

Kisvárda - Vári Barnabás tizenegyese döntött a kassaiak ellen.

Szombaton délután a szlovák másodosztályú FC Lokomotiva Kosice ellen játssza első nyári edzőmeccsét a Kisvárda Master Good. Sérülés miatt többen otthon maradtak, viszont a védelem jobb oldalán bemutatkozik az ukrán Pavlo Lukjancsuk. Az első félidő derekához közeledve percben Brana Ilics szép cselek után büntetőt harcolt ki, amit Vári Barnabás váltott gólra. A szünetben pályára lépők között a román kapus, Mihai Minca személyében volt egy új igazolás. A második félidőben Matija Misic nagyszerű átadása után Kovácsréti Márk a lécre lőtte a labdát, ami után a gólvonalra vágódott.

- Jó volt a mérkőzés, hiszen láthattuk, hogy kire hogyan lehet számítani. Két játékrendszert is kipróbáltunk, azon belül voltak játékosok, akiket több poszton is megnézhettünk. Úgy gondolom, hogy ezzel a meccsel is kicsit okosabbak lettünk- vélekedett Kondás Elemér, a kisvárdaiak vezetőedzője.

FC Lokomotiva Kosice (szlovák)-Kisvárda Master Good 0-1 (0-1)

Hernádszentistván.

Kisvárda: Felipe (Minca) - Lukjancsuk (Zanko), Parcvanija, Vári B. - Lucas (Mitosevics) - Melnik (Kovácsréti), Karaszjuk, Misic, Protics - Ilics (Sassá), Sinder

Gól: Vári B. (11-esből)

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!