Sport

2018.06.28. 16:13

Saját határaikat feszegetik

Nyíregyháza - Extrém terepakadályfutó-versenyre készülhetnek nyáron a vállalkozó szellemű sportemberek.

Nyíregyháza - Extrém terepakadályfutó-versenyre készülhetnek nyáron a vállalkozó szellemű sportemberek.

Lehet nyár, lehet tél, nem nyugszik az Extreme Trail. A nyíregyházi sportegyesület különösen a T kezdőbetűs településekre fókuszált a próbatételeivel, ilyen például Tokaj, Tarcal és Telkibánya. A tavaly tavasszal életre keltett klub a terepakadályfutásra szakosodott, amire van igény, ezt erősíti az a tény, hogy több százan szoktak részt venni a versenyeiken.

– Az Extreme Trail Hungary Sportegyesület az ország egyik legfiatalabb csapatának számít. Ezért tartjuk nagy dolognak,

az egyik legelismertebb terepfutással foglalkozó magazin a szeptemberi rendezésünket a tavalyi esztendő második legjobb, úgynevezett OCR (akadályokkal nehezített) terepfutóversenyének minősítette – említette Benkő Róbert, az egyesület egyik alapító tagja, motorja. – Nyáron sem nyugszunk, edzőnk, készülünk a jövő feladataira. Bár messzinek tűnik az időpont, szervezési szempontból korántsem az: szeptember 22-én ismét terepakadályfutó-verseny lesz Tokajban. Ismét két felnőtt és két gyerek távon lehet rajthoz állni. A már korábban megismert akadályainkon túl saját ötletek alapján 3-4 újat is meg fogunk építeni a vállalkozó szellemű sportembereknek. Aki járt már Tokajban, az tudja, hogy gyönyörű és változatos terep várja a versenyzőket. Az élmény garantált, csak egy pár kattintás a nevezés a www.extremetrail.hu weboldalon.

Minden célba érkező egyedi fém emlékérmet, a rendezvényre készített ajándékpólót kap ajándékba az elmaradhatatlan befutócsomag mellett.

Az egyesület céljai

– Versenyek szervezése

- A futás és az egészséges életmód népszerűsítése

- A sport mint életforma bemutatása

- Szakmai rendezvények szervezése, lebonyolítása

- A környezettudatos és környezetbarát szemlélet elmélyítése

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!