Sport

2018.06.05. 11:09

Szpari - Vereség pozitívummal és újabb fiatal premierjével

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus játékosai keddtől már szabadságon vannak, két hét lesz a pihenőjük.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus játékosai keddtől már szabadságon vannak, két hét lesz a pihenőjük.

Vereséggel zárta a bajnoki pontvadászatot a Spartacus. A nyíregyházi együttes vasárnap a másodosztálytól búcsúzó Szolnok otthonában szenvedett vereséget a meccs hosszabbításában kapott góllal.

A mezőnyjáték rendben volt

– Összességében a mezőnyben mutatott játékkal elégedett vagyok. Mi hiányzott a játékunkból? Az utolsó jó döntés – kezdte visszapillantását a szezonzáró mérkőzésre Bozsik József, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

– Pozitívan értékelem, hogy a felállt védelem ellen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, olyanokat is, hogy csak a kapussal álltunk szemben. Sajnos, rossz döntéseket hoztunk, ezért nem sikerült a kapuba találni.

Kényszerből kellett cserélni

Aztán két rutinos játékost is kényszerből le kellett cserélni. Fodor Feri egy tizenegyesgyanús szituációban rúgást kapott a lábára, Forró Gyuszinak pedig a legutóbbi meccsen szerzett hátsérülése újult ki –. Így aztán extrém helyzetként a védelem és a középpálya tengelyében is fiatal játékosok szerepeltek.

– Ezt sajnos a hajrában megéreztük, rutinosabb játékosokkal talán elkerülhető lett volna a gól. Az viszont örömteli, hogy Végső Előd személyében egy újabb tizenhét éves játékos került a csapatba. Ez a meccs nekünk áll, a Szolnoknak talán az első félidőben volt egy jó periódusa, Jova Leventének egyszer kellett védenie – így Bozsik József.

Vacsorával zárták a bajnoki évet

A csapat már túl van az évzáró vacsorán, amelynek hétfő este a Victoria Garden Hotel and Restaurant (az egykori Tölgyes Étterem) adott otthont.

A vacsora után a játékosok elköszöntek egymástól, két hét szabadságot kaptak. Június 18-án már kezdődik a felkészülés, amelyre néhányan már nem jönnek vissza, viszont újak is fognak érkezni.

ML


[related-post post_id="3880917"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!