Sport

2018.06.01. 07:27

"Tisztes helytállásban reménykedünk a hős vasvári vitézek ellen"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A sényőieket is megfertőzte a megyei vírus, mindenki szépen szeretne búcsúzni.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A sényőieket is megfertőzte a megyei vírus, mindenki szépen szeretne búcsúzni.

Végre vége. Sokan sóhajtanak fel, hiszen szombaton a zárófordulót rendezik a Tiszántúli Takarék megyei I. osztályban.

A legfontosabb kártyákat már leosztották, így nagy tétje már egyetlen mérkőzésnek sincs. Illetve a győzelem, a szép búcsú azért remélhetőleg minden játékosnak tétet jelent.

A bajnok – és osztályozóra készülő – sényőiek legutóbb megbotlottak, aligha szeretnék ezt megismételni a baktaiak ellen. Az osztályváltók közül a Kótaj a naményiakat fogadja, Rakamazon az ecsediek lépnek pályára, míg Dombrádon a Balkány vizitál. Néhány együttes a 4–8. és a 9–12. helyezéseket osztja majd el egymás között az eredményektől függően. És nézzük a kiesők számát.

Jusson fel a Sényő

Amennyiben a Sényő feljut az NB III.-ba és a Nyírbátor továbbra is ott folytatja, akkor az utolsó három együttes búcsúzik a megyei I. osztálytól. Az üresen maradt négy helyre jön a három megye II-es bajnok (amennyiben vállalják a magasabb osztályt), illetve az NB I.-be jutott Kisvárda Master Good megyei csapata.

Információink szerint a megyei szerepléshez szükséges licensz iránti kérelmet már beadták a várdaiak, és jelezték indulási szándékukat.

Július 2. a határidő

Amennyiben a Sényőnek nem sikerülne megszereznie az NB III.-as tagságot, akkor, mivel a négy feljutónak csak három hely maradna, az egy újabb helyzet lenne.

Ami biztos: a különböző osztályú bajnokságokba a nevezések határideje július 2., azt követően lesz tiszta a kép, hogy ki hol szeretne szerepelni, illetve hol indulhat.

- ML -


30. forduló (17, ifi 15): Szakvezetői várakozások

Sényő (1.)-Baktalórántháza (10.)

Sándor Tamás, sényői edző: – Úgy néz ki, hogy minket is elkapott a megyei bajnokság vírusa, sajnos egyre kevesebben vagyunk de szeretnénk az előző heti kisiklásunkat kijavítani. Ehhez mindent meg fognak tenni a játékosok és bízom benne, hogy senki sem fog megsérülni.

Gebri Pál, baktalórántházi edző: – Először is gratulálunk a sényőieknek az idei szezonban elért összes sikerükhöz, kívánjuk, hogy teljesüljenek a vágyaik. Remélem, hogy felszabadultan, nagy kedvvel játszunk majd szombaton a bajnok ellen.

Mátészalkai MTK (11.)-Nyírgyulaj (2.)

Marius Botan mátészalkai edző: – Mivel szép szériát csináltunk – az utolsó hat meccsen nem kaptunk ki – szeretnénk a sok nézőt jó játékkal és persze győzelemmel megörvendeztetni

Lukács Tibor nyírgyulaji edző: – Mivel mindkét csapat elérte a célját, ezért remélem, hogy közönségszórakoztató mérkőzést fogunk játszani.

Kótaj (16.)-Vásárosnamény (4.)

Pók Csaba kótaji edző: – Igazi tét nélküli mérkőzés, igyekszünk tisztességesen búcsúzni is ettől a bajnokságtól.

Dudás Zoltán vásárosnaményi edző: – Minden elismerésem a kótajiaknak azért, hogy foggal-körömmel azon vannak, hogy tisztességesen befejezzék a bajnoki évadot. Mi úgy készülünk, ha Virágh Csaba kapus lesz: szeretnénk bevenni a hálóját; ha csatárként játszik, akkor megpróbáljuk semlegesíteni.

Mándok (8.)-Fehérgyarmat (13.)

Dancs Attila mándoki edző: – Úgy gondolom, a közönségünk megérdemelné, hogy lásson egy győzelmet. Erre ebben a szezonban most lesz az utolsó esélyünk. Remélem, ezt mindenki átérzi és megtesz majd mindent.

Siti Ferenc fehérgyarmati edző: – Az eredmény nem fogja befolyásolni a tabellán elfoglalt helyezésünket. Mivel úgy gondolom, igazi sportemberekkel vagyunk körbevéve, felemelt fejjel tudunk búcsúzni a szezontól. Személy szerint én már várom a végét...

Dombrád (14.)-Balkány (5.)

Mirgai László balkányi edző: – Nagyon meg vagyok elégedve a fiatalok tavaszi teljesítményével, szépen fejlődnek, amit az eredmények is mutatnak. Azért fogunk hajtani, hogy az ötödik helyünket megtartsuk.

Tarpa (9.)-Nagyhalász (3.)

Szécsi Szabolcs tarpai technikai vezető: – Az utolsó hazai meccs nagyon különleges számunkra, mert az elmúlt időszakban néhány különös eredmény született és még mielőtt különösebb meglepetés érne bennünket, különös módon nyernünk kell.

Ludánszki István nagyhalászi játékosedző: – A szezon utolsó fellépésén szeretnénk szép eredményt elérni. Felszabadult és jó játékot várok a játékosaimtól.

Tiszavasvári (7.)-Tuzsér (12.)

Kiss Gábor tiszavasvári edző: – Lehetne közhelyeket puffogtatni, de azok csak üres szavak lennének. Számomra ezen a mérkőzésen dől el, hogy milyen a mundér becsülete, milyen sportemberek a játékosaim.

Antal István tuzséri edző: – Annyi problémával küszködünk, hogy tisztes helytállásban reménykedünk a hős vasvári vitézek ellen.

Rakamaz (15.)-Nagyecsed(6.)

Szász Simon rakamazi elnök: – Szeretnénk győzelemmel búcsúzni a hazai közönségtől, a megyei I. osztálytól.

Ádámszki Róbert nagyecsedi játékosedző: – A szezon vége tükrözi az utóbbi heteket, újra fejtörést okoz az összeállítás, de ettől függetlenül nyerni szeretnénk egykori csapatom otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!