Sport

2018.07.21. 11:37

Nyíregyháza Tigers - Céljuk a válogatottba kerülni

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Tigers játékosai közül hatan lesznek ott a közös gyakorláson.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Tigers játékosai közül hatan lesznek ott a közös gyakorláson.

Július 21-én mintegy nyolcvan játékos vehet részt a nemzeti csapat budapesti válogatóján, hogy esélye legyen magára ölteni a címeres mezt. Az eseményre hat nyíregyházi játékos is elutazhat.

Sérülés közbeszólhat

A támadósorba bekerülhet Konkoly Péter, Verdes Dávid, Melik Gábor és Sőrés László, a speciális egységben szerepelhet Sviatkó Gábor, míg a védelem része lehet Mihalik György. Utóbbi szereplése kétséges egyelőre a Budapest Wolves elleni elődöntőn szerzett sérülése miatt.

Mindannyian remek teljesítménnyel hívták fel magukra a figyelmet. Verdes Dávid idei legjobb teljesítményét a Farkasok elleni rájátszásmérkőzésen nyújtotta, de egész szezonban megbízható célpontja volt irányítójának, úgy mint Konkoly Péter. A támadófalban Sőrés László és Melik Gábor is stabil tagjai voltak a csapatnak, Mihalik György minden egyes idei összecsapáson igazi vezéregyénisége volt a védelemnek. Sviatkó Gábor szerepelt már korábban a nemzeti csapatban, így ő is jó eséllyel pályázik arra, hogy bekerüljön a végleges keretbe.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!