Sport

2018.07.07. 20:50

Újoncot győzött le a Szpari

Nyíregyháza - A százhúsz perces felkészülési mérkőzésen a végére nyílt ki a gólcsap.

Nyíregyháza - A százhúsz perces felkészülési mérkőzésen a végére nyílt ki a gólcsap.

Miközben a televízióban az Anglia-Svédország világbajnoki negyeddöntős mérkőzés ment, addig az NB II-es rajtra készülő Nyíregyháza Spartacus a második vonalba frissen feljutott Monort fogadta az örökösföldi pályán. A Szpari szimpatizánsai közül nagyjából százan az utóbbi programot választották szombat délutáni kikapcsolódásnak.

A lelkes drukkerek nem panaszkodhattak, a százhúsz perces felkészülési mérkőzésen összesen öt gól született. Az első találatot a monori Sági Dániel jegyezte, három percre rá fejjel válaszolt Fodor Ferenc. A meccset félóránkénti ivószünettel szakította meg a játékvezető, gól miatt a következő másfél órában nem kellett a sípjába fújnia. Ebben az időszakban mindkét csapat gyakorolhatta a mezőnyjátékot, a hazai támadásépítést Bozsik József irányította az oldalvonalról.

Az utolsó húsz percre aztán felpörögtek az események, Hornyák Marcell fejesgólja után Tóth Barna egyenlített a hajrában, majd az utolsó másodpercekben ismét Hornyák passzolta a kapuba a maga által előbb kapufára juttatott labdát. A Szpari 3-2-re győzött, jövő hét szombaton előbb az NB I.-es Mezőkövesddel idegenben, aztán a Kisvárdával hazai pályán találkozik.

Nyíregyháza Spartacus-Monor 3-2 (1-1)

Spartacus, I. félidő: Jova, Polényi, Fodor, Rubus, Forró, Bakos (Gulyás), Nagy T., Ötvös, Gyurján, Rezes, Starosta.

II. félidő: Fadgyas (Nagy M.), Nagy J., Szegedi, Pejovic, Farkas, Kártik, Végső, Gulyás (Dragóner), Tóth Á., Hornyák, Pekár. Csere: Nagy M., Dragóner.

G.: Fodor (6.), Hornyák (102., 119.), ill. Sági (3.), Tóth B. (112.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!