Sport

2018.08.11. 19:53

Heten hiányoztak a daróciaknál

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A megyei II. osztály Kelet–Magyarország-csoportában a Milota minhárom pontot elvitte Beregdarócról.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A megyei II. osztály Kelet–Magyarország-csoportában a Milota minhárom pontot elvitte Beregdarócról.

Beregdaróc–Milota 2-4 (2-1)

Beregdaróc, 200 néző, v.: Ésik I.

Beregdaróc: Simon R.- Szalai B., Pecherskyi M., Szász K., ( Szegedi A.,) D. Pethe K., Danku A,. ( Kiss R.,) Légrádi G., ( Rózsa E.,) Dávid G., Rózsa A., Varga G., ( Margitics K.,) Edző. Baracsi Endre.

Milota: Tóth K.B.- Varga T., Balogh D., Fejes M., Tóth K., Mikuljuk V., Palotás Sz., Fejes D., (Makula A.,) Fóris I., Burjász J., Fejes P., Edző: Elek László.

Gól: Deák Z., Danku A. (11- esből), illetve Palotás Sz., (2 ) Balogh D., Fejes D., Ifi:8-1

Baracsi Endre: - Arra számitottam, hogy a bajnokság első meccsére mindenki feltüzelve, és nagy várakozásokkal érkezik. Ehelyett hét kezdőjátékosom nem állt rendelkezésre. A többiek mindent megtettek, de erőnéltileg nem birtuk ezt a meccset. Milota élt azzal az eséllyel, amit más csapat remélem nem fog megkapni. A csapat nevében elnézést kérek a szukolóktól.

Elek László: - Amit megbeszéltünk a meccs elején abból kaptuk az első gólt. Ezt követően átvettük a meccs irányitását és jobban játszottunk.Sokkal többet tettünk a győzelemért mint a hazaiak, ami a végén nagyobb arány is lehett volna. Büszke vagyok a csapatra azért a győzelemért érdemes volt folytatni.

Nábrád–Vámosoroszi 1-0 (0-0)

Nábrád, 150 néző, v.: Frindik J.

Nábrád: Pásztor A.- Kovács B., Kocsis I., Mercz J., Balogh Gy., Tejfel D.,Bihari D.,

(Piros D.,) Pásztor L., (Csákágóczky T.,)Tar T., Fábián G., Szabó T., Edző: Végh András.

Vámosoroszi: Bodnár B.- Márton J., Róka R., Somogyi T., Tisza S., Bakó K.,

(Pokol Cs.,) Riskó T., Baráth G., ( Geletei Z.,) Molnár R., ( Csatári Z.,) Szabó A., Somogyi R., (Szaniszló T.,) Edző: Mikes Ferenc. Gól: Tejfel D., Ifi:0-4

Végh András: - Egyszerűen nem tudok mit mondani, minden egyes játékosomat gratuláció illet. Ezt a hozzáállást várom minden mérkőzésen.

Mikes Ferenc: - Nem ilyen szezonkezdetről álmodtam.

Csengersima–Hodász 4-4 (2-2)

Csengersima, 150 néző, v.: Éva.

Csengersima: Székely Sz.- Nyíri A., Horváth T., (K orponai K.,) Balogh B., Belbe R.,(Tóth F.,)Domokos L., Barcsay Á., (Varga G.,) Kerekes M., Asztalos I., (Algács E.,) Asztalos G., Volkán R., Edző: Volkán Roland

Hodász: Széles I.- Erdődi I., Horváth J., Pályi G., Varga G., Botos G., Vass R., Széles M., Balogh A., Iván D., Varga R., Edző: Pálfi József.

Gól: Kerekes M., (2) Belbe R., Tóth F., illetve Vass R., Botos G. 2-2. Ifi: 3-1

Volkán Roland: - Kihagytuk a helyzeteinket, ezzel magunknak tettük nehézzé a meccset. A végén nekünk kellett szaladni az eredmény után.Gratulálok az ifi győzelméhez és a nézői biztatást.

Pálfi József: - Mai nap megjártuk a poklot, és amennyet igazságosnak tartom a döntetlent. Gratulálunk Gulyás Krisztiánnak az esküvőjéhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!