Sport

2018.08.29. 10:52

Kézis kínai figurák a sóstói strand légterében

Nyíregyháza, Sóstó - Hétvégén a sóstói strand adott otthont a VII. Head-Land – Sportcentrum Kupa strandkézilabda bajnokságnak.

Nyíregyháza, Sóstó - Hétvégén a sóstói strand adott otthont a VII. Head-Land – Sportcentrum Kupa strandkézilabda bajnokságnak. Az eseményen négy-négy női, illetve férficsapat vett részt. Az időnként szakadó eső és hideg idő sem szegte kedvét a sportág kedvelőinek. A négy-négy női és férficsapat mintegy nyolcvan versenyzője remek mérkőzéseket játszott, a sportág minden szépségét bemutató játékkal szórakoztatták magukat és a közönséget egyaránt.

Röpködtek a kínai figurák, 360 fokos fordulatok, bevetődéses csodagólok, technikai trükkök. A jókedvű kikapcsolódáson túl nagyszerű fizikai képességfejlesztő is a kézilabdának ezen változata. Igazi propagandája volt a világon egyre népszerűbb új sportágnak a rendezvény.

Meg kell ismételni

A nőknél a rendező kölcseysek nem udvariaskodtak, házigazdaként biztosan nyertek, míg a férfi mezőny legjobbjának a sportágban nagy tapasztalattal rendelkező hajdúnánási legények bizonyultak. A jól sikerült, egész napos verseny után a szervezők és a résztvevők közös óhaja volt, hogy jövőre folytatás következzen!

A torna végeredménye

Nők. 1. Kölcsey DSE I. (Kölcsey és a nagy gubanc) 2.Tiszavasvári 3. Kölcsey DSE II. (Kölcsey Álomhajók) 4. Nyíregyházi Egyetem (Homokpárducok). Legjobb játékos: Papp Andrea Kölcsey I.

Férfiak. 1. Hajdúnánás (Etil Alakulat) 2. Nyíregyháza (Tropics) 3. Sárospatak TC 4. Nyíregyházi Sportcentrum. Legjobb játékos: Torma Antal (Hajdúnánás)

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!