Sport

2018.08.11. 19:34

"Tudom, hogy nem esik jól nekik, de ez van..."

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Két iksz és ecsedi siker Naményban.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Két iksz és ecsedi siker Naményban.

Mátészalka–Balkány 1-1 (1-0)

Mátészalka, 100, néző, v.: Gergely.

Mátészalka: Somogyi - Szántó, Barnucz, Lyáh, Gábor, Petrohai M. (Maxim), Csák, Bodó, Magyari, Simonka. Edző: Marius Botan.

Balkány: Hegyes - Kállai, Hamar (Ogyicsenkó), Csehil (Vajda), Ohár, Tóth Z., Csatári, Vajda, Jakab, Posta (Dudás M.), Gelsi. Edző: Mirgai László.

Gól: Lyáh, illetve Ogyicsenkó.

Az első félidei vezetés után a szalkaiak visszaálltak kontrajátékra, úgy nézett ki hogy sikerrel, ám a 93. percben egyenlítettek a vendégek.

Marius Botan: - Gratulálok a fiúknak a hozzáállásukért és az akarásért, amennyiben kiegészül a keretünk akkor remélhetőleg eredményesebbek leszünk.

Mirgai László: - Igazságtalanság lett volna, ha egy szabadrúgással kikapunk. Több helyzetünk volt mint a hazaiaknak, ám ahelyett, hogy három ponttal jöttünk volna haza, meg kellett elégednünk az egy ponttal. A csapat dicséretet érdemel, de a helyzetkihasználáson van mit javítanunk.

Vásárosnamény–Nagyecsed 1-2 (1-2)

Vásárosnamény, 300, néző, v: Vitkai.

Vásárosnamény: Kardos - Nagy D., Tóth, Nagy M., Deskó (Bancsi), Filep (Illés P.), Géci, Szabó R., Lakatos, Schmidt, Puskás. Edző. Dudás Zoltán.

Nagyecsed: Makó - Sarkadi (Ádámszki, Bodogán), Zámbó, Ascsillán, Homann, Bulyáki, Kóka, Dobos, Erdős, Török, Nyíregyházi (Nyíri). Edző: Ádámszki Róbert.

Fél perc sem telt el és már vezettek a vendégek, utána helyzetek tömkelegét puskázták ki a hazaiak de nem érdemeltek vereséget.

Gól: Puskás, illetve Bulyáki, Erdős. Ifi: 21-0.

Dudás Zoltán: - A szokásos potyagóljainkat megkaptuk, hiába támadtuk végig a meccset, a mezőny legjobbja Makó Róbert volt.

Ádámszki Róbert: - Rúgtunk két szép gólt, ez meghatározta a játék kimenetelét. Utána védekezésből jelesre vizsgáztunk.

Nyírgyulaj–Fehérgyarmat 1-1 (0-1)

Nyírgyulaj, 250 néző, v: Tóth

Nyírgyulaj: Oláh - Czerula (Buka), Tóth B., Orosz, Fekete (Török), Kántor, Nagy B., Lovas, Mezei (Erdei), Haburcsák, Oxi (Turbicz). Edző: Lukács Tibor.

Fehérgyarmat: Jakocska - Gál, Popovics, Orosz, Veress, Barta, Istenes (Mihalovics), Antal, Szatke (Lucian), Nagy Z., Mócsán (Farkas S,). Edző: Siti Ferenc.

Nagyon sok helyzetet dolgoztak ki a gyulajiak, amiket ki is hagytak, így az eredmény igazságos.

Gól: Kántor (11-esből), illetve Istenes. Ifi: 0-4

Lukács Tibor: - A kihagyott helyzetek a végén majdnem megbosszulták magukat, így fájó pontokat vesztettünk el hazai pályán.

Siti Ferenc: - A hazaiak szerint csaltuk a játékot, ehhez képest a 90-94. percek között két meccslabdát hagytunk ki. Viszont ilyen kaliberű csapat ellen öngyilkosság a nagyon nyílt játékot felvállalni. Tudom, hogy nem esik jól nekik, de ez van. Az egy pontot gyászoló csapattagjainknak, illetve az alelnökünk születésnapjára ajánljuk.

Tarpa–Nagyhalász 2-1 (0-0)

Tarpa, 200 néző, v.: Hegedűs.

Tarpa: Kanócz - Ricsei, Madzin (Rácz), Törtei, Rozman (Csizmár), Nadinov (Stefán), Illés, Lakatos, Djácsenkó (Ködöböcz), Szidor, Balogh. Edző: Márton István.

Nagyhalász: Dukát - Simon, Balogh, Tóth, Barzó, Ladányi, Gégény, Hajzer, Hudák, Da Silva, Varga D. Kacsó. Edző: Ludánszki István. A villanyfény mindkét csapat játékosait feldobta, színvonalas meccsen nyertek a hazaiak.

Gól: Djacsenkó, Törtei (11-esből), illetve Hajzer. Kiállítva: Dukát (78.)

Márton István: - Gratulálok a játékosaimnak, hiszen minden előre megbeszéltet betartottak.

Ludánszki István: - NB III-as színvonalú mérkőzésen sajnos mi húztuk a rövidebbet, a jövő héten megpróbálunk javítani hazai pályán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!